Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling in Utrecht: wat is mijn huis waard?

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

"Martijn nam bij het eerste kennismakingsgesprek alle tijd om onze wensen door te nemen en zelfs een strategie voor verkoop te bepalen. Hij toonde veel kennis van de lokale markt en wist dit goed te vertalen naar een strategie."
Dhr. Van Wijk

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Gratis waardebepaling in Utrecht

‘Wat is mijn huis waard?’ Die vraag krijgen we van veel van onze klanten die denken aan verkoop. Wellicht ben je gewoon benieuwd naar de waarde, nadat je het huis een paar jaar geleden kocht. Je kunt bij ons eenvoudig de waarde van woningen opvragen.

Bereken online wat je huis op dit moment waard is, met behulp van onze gratis rekentool. Het kost je maximaal een minuut van je tijd.

Heb je verkoopplannen? Maak dan een afspraak met een van onze makelaars. Tijdens de kennismaking doen we een grondige woningopname. We letten op de staat van de woning, de verschillende kenmerken en de locatie. Verder houden we de prijsontwikkelingen in Utrecht en omgeving in de gaten. Zo bepalen we de waarde van jouw woning, als uitgangspunt voor de vraagprijs en de verkoopstrategie.

Wat is mijn huis waard?

Een waardebepaling in Utrecht opvragen: wat kost dat?

Bij ons kost het niets. Je berekent online gewoon gratis wat je woning ongeveer waard is. Of nodig ons uit bij je thuis als je denkt aan verkoop. Ook dat is gratis en helemaal vrijblijvend.

Waardebepaling van jouw huis met onze gratis online rekentool

Bereken en bepaal online de waarde van jouw huis. Dat geldt voor ieder huis, ieder appartement en iedere andere woning. De rekentool doet voor jou een gratis waardebepaling.

Appartement, eengezinswoning, twee-onder-een-kap en meer

Bereken met onze tool de waarde van het appartement, de eengezinswoning, twee-onder-een-kap of andere woning waar je woont in Utrecht. Aan de hand van een paar vragen bepaalt de tool wat jouw huis ongeveer waard is. Zo bereken je bijvoorbeeld eenvoudig of het huis meer waard is geworden sinds je het kocht.

Gratis waardebepaling door onze makelaar bij jou thuis

Maak een afspraak met onze makelaar als je denkt aan verkoop. We komen gratis en vrijblijvend bij je langs. Wij laten je weten wat jouw woning waard is. Dat is de eerste stap om te gaan verkopen. We zijn verkoopmakelaars en taxateurs, dus kunnen je daar, met onze 15 jaar ervaring, uitstekend mee helpen.

De waarde van je huis laten berekenen

Hoe laat je de waarde van woningen bepalen? Als je denkt aan verkoop komen we graag bij je langs voor een gratis waardebepaling in Utrecht. Dat doen we volledig vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast. Onze makelaar let op de staat van de woning, het woonoppervlak, de straat en de wijk waarin je woont en de huidige situatie op de woningmarkt. Ook kennen we de prijsontwikkelingen in Utrecht-stad, in de plaatsen eromheen en in de regio. Daar houden we rekening mee.

Wat doen jullie als aankoopmakelaar voor mij?

Als je met ons aan de slag gaat begeleiden en adviseren we je als aankoopmakelaar. Dat betekent dat we je helpen om een woning te kopen, bijvoorbeeld in Utrecht-stad of in Leidsche Rijn. We gaan voor je op zoek, we gaan mee met de bezichtigingen en we begeleiden je tijdens de rest van het proces.

Aankoopmakelaar in Utrecht

Wil je zeker weten dat je niets over het hoofd ziet? Of ben je benieuwd wat typische technische gebreken zijn van woningen? Wij weten het. En we adviseren je er graag over tijdens de bezichtiging. Zo koop je een fijn appartement of een eerste woning waar je met veel plezier zal wonen.

Waarde van woningen berekenen: zo doen we een schatting van de waarde van jouw huis

Online gratis de waarde van jouw woning bepalen, geeft een goede schatting van de waarde van jouw huis. Je weet ongeveer wat je huis waard is. Ben je gewoon benieuwd of wil je weten of het huis in waarde is gestegen sinds je het kocht? Dan is dit de beste manier.

Als je denkt aan verkoop komt onze makelaar graag bij je thuis. Dus wil je de waarde van woningen opvragen? Maak gerust een afspraak en dan doen we een gratis waardebepaling bij jou thuis. Daarbij letten we op de volgende punten:

Type woning en woonoppervlakte

Woon je in een appartement, tussenwoning, hoekhuis, 2-onder-1-kap, een vrijstaande woning of een ander type huis? We houden er rekening mee, net als met het woonoppervlak in vierkante meters, de inhoud van de woning in kubieke meters en hoe groot het perceel is waarop de woning staat.

Staat van de woning, straat en wijk

Onze makelaar bepaalt de waarde van jouw woning aan de hand van de staat van het onderhoud, verduurzamingsaspecten, het energielabel en de locatie zoals de straat en de wijk waarin je woont. Zo houden we zo goed mogelijk rekening met alle aspecten en kenmerken van de woning.

Situatie op de woningmarkt

Wij kennen de situatie op de woningmarkt, voor heel Utrecht en bij jou in de buurt. Daar houden we rekening mee bij de waardebepaling. Op die manier krijg je een zo compleet mogelijk beeld, met een realistische inschatting.

Prijsontwikkelingen in de buurt

Ten slotte houden we rekening met prijsontwikkelingen in de buurt. We kennen Utrecht, zowel de stad als de omgeving. Op die manier krijg jij een goed beeld van de actuele woningwaarde. Het is bovendien het beste uitgangspunt voor de vraagprijs en verkoopstrategie.

6 redenen om Stap Makelaars voor een gratis waardebepaling te kiezen

Jij wilt graag weten wat je huis waard is. Dat bereken je bij ons eenvoudig online. Als je dat liever wilt, komen we graag bij jou thuis langs voor een waardebepaling. De berekening én woningopname die we voor je doen is gratis en je zit nergens aan vast. Als je wilt verkopen, is de waardebepaling een waardevolle stap bij het kunnen bepalen van de vraagprijs en de verkoopstrategie.

Gratis online berekenen

Bereken gratis wat jouw huis waard is, zonder addertjes onder het gras. 100% gratis en heel eenvoudig binnen 1 minuut

Volledig vrijblijvend

Ook onze gratis waardebepaling bij jou thuis is volledig vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.

Binnen 1 minuut

Bereken binnen 1 minuut de waarde van je huis zo vaak als je wilt. Stel ons je vragen als je daar meer over wilt weten.

Waardebepaling

Laat je liever onze makelaar bij je thuis komen? Wij doen een gratis waardebepaling. Zo weet jij precies wat jouw woning waard is.

Kennis van Utrecht

We kennen Utrecht en de regio. Bij de waardebepaling houden we rekening met de markt- en prijsontwikkelingen.

Ideale stap naar verkoop

Onze gratis waardebepaling is de beste voorbereiding op de vraagprijs en verkoopstrategie.

Jouw huis verkopen voor de beste vraagprijs

Als je de waarde van jouw woning kent is dat het beste uitgangspunt voor de vraagprijs en de verkoopstrategie. Dus denk je aan verkoop? Dan komt onze makelaar graag bij je langs voor een vrijblijvende afspraak.

Ervaren verkoopmakelaars

Onze verkoopmakelaars kennen Utrecht en hebben veel ervaring met alle soorten en type woningen. Wij weten hoe we de woningwaarde vertalen naar de beste vraagprijs. In overleg bepalen we de verkoopstrategie. Wil je graag veel bezichtigingen om meerdere geïnteresseerden aan te spreken? Of gun je het juist aan die ene liefhebber die verliefd raakt op jouw woning? Wij kennen de strategieën, houden rekening met de woningwaarde en helpen je de beste aanpak te bepalen.

Onze score in klanttevredenheid

0 +

Meer dan 1500 tevreden klanten in de afgelopen 15 jaar

0

Klanten beoordelen ons met een 9,5 op Funda en Google

0 +

We ontvingen meer dan 100 geweldige reviews

Hallo, wij zijn Stap Makelaars

Wij doen alles net even anders. Wij staan aan jouw zijde, luisteren graag naar jouw wensen en voorzien je van het beste advies. We staan voor eerlijkheid, transparantie, vakmanschap en klantgerichtheid. We onderscheiden ons dan ook met onze écht goede service.

Met veel plezier helpen we al 15 jaar tevreden klanten. Zij vertellen ons dat we doorgaan waar anderen stoppen. Daar zijn we best een beetje trots op!

Bovendien willen we altijd beter worden. Alleen zo kunnen we de beste NVM makelaar of taxateur zijn voor onze klanten. Als echte vakidioten gaan we vol enthousiasme aan de slag om hen buitengewoon tevreden te maken. Dat ons dit meestal lukt, blijkt uit onze hoge klanttevredenheidsscore van 9,5! Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

We zijn ervaren verkoopmakelaars, aankoopmakelaars en taxateurs. Ook kunnen we helpen met een goed en onafhankelijk hypotheekadvies, door onze samenwerking met ervaren hypotheekadviseurs. Dat maakt ons allround, met ervaring en kennis van alles wat er belangrijk is bij het aankopen, verkopen en taxeren van woningen. Daarom zijn we in staat om jou het beste te begeleiden.

Wij kennen Utrecht en de directe omgeving goed, dus ook de buurt waar jij woont of wilt wonen. We werken deskundig en met een professioneel team. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om je persoonlijke aandacht te schenken. Bij ons schakel je altijd direct met de makelaar of taxateur. Wij kennen onze klanten bij hun voornaam. Dit alles maakt ons misschien wel de beste partij die je kunt inschakelen.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor. Of vraag een gratis waardebepaling aan. Dat kost helemaal niets.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor. Of vraag een gratis waardebepaling aan. Dat kost helemaal niets.

Hallo, wij zijn Stap Makelaars

Wij doen alles net even anders. Wij staan aan jouw zijde, luisteren graag naar jouw wensen en voorzien je van het beste advies. We staan voor eerlijkheid, transparantie, vakmanschap en klantgerichtheid. We onderscheiden ons dan ook met onze écht goede service.

Met veel plezier helpen we al 15 jaar tevreden klanten. Zij vertellen ons dat we doorgaan waar anderen stoppen. Daar zijn we best een beetje trots op!

Bovendien willen we altijd beter worden. Alleen zo kunnen we de beste NVM makelaar of taxateur zijn voor onze klanten. Als echte vakidioten gaan we vol enthousiasme aan de slag om hen buitengewoon tevreden te maken. Dat ons dit meestal lukt, blijkt uit onze hoge klanttevredenheidsscore van 9,5! Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

We zijn ervaren verkoopmakelaars, aankoopmakelaars en taxateurs. Ook kunnen we helpen met een goed en onafhankelijk hypotheekadvies, door onze samenwerking met ervaren hypotheekadviseurs. Dat maakt ons allround, met ervaring en kennis van alles wat er belangrijk is bij het aankopen, verkopen en taxeren van woningen. Daarom zijn we in staat om jou het beste te begeleiden.

Wij kennen Utrecht en de directe omgeving goed, dus ook de buurt waar jij woont of wilt wonen. We werken deskundig en met een professioneel team. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om je persoonlijke aandacht te schenken. Bij ons schakel je altijd direct met de makelaar of taxateur. Wij kennen onze klanten bij hun voornaam. Dit alles maakt ons misschien wel de beste partij die je kunt inschakelen.

Wat klanten over ons zeggen

Jij wilt graag weten wat jouw huis waard is. Die woningwaarde bereken je eenvoudig online of je maakt een afspraak met ons. Dan komen we langs voor een gratis. Ben je benieuwd hoe anderen dat hebben ervaren? We laten hen graag aan het woord, omdat zij het je het best kunnen vertellen.

“Stap Makelaars heeft ons met de gratis waardebepaling goed geholpen voor de verkoop. Het team was professioneel en vriendelijk. Ze gaven ons een duidelijk beeld van de waarde van onze woning. Geweldige service en zeer behulpzaam!”

Dhr. Markvoort

“Het contact met deze makelaar loopt erg prettig. Je hoeft je geen enkele zorgen te maken over het proces van de verkoop, omdat deskundig op de markt brengen en afhandelen van de verkoop uitermate gestroomlijnd verloopt.”

Dhr. Hengst

“Martijn is zeer deskundig in zijn beroep, altijd toegankelijk en neemt goed de tijd om zaken voor te bereiden. Heeft mij uitstekend geholpen in de verkoop van mijn huis.”

Mevr. Sluga

“Martijn was heel erg toegankelijk, altijd bereikbaar en erg eerlijk. Ik heb met een goed gevoel hem mijn huis laten verkopen.”

Mevr. Boelhouwer

“Martijn heeft een prettige down to earth manier van communiceren en is zeer behulpzaam. Hij gaf goed advies en nam zorgen weg. Wij raden mensen van harte aan om Martijn in te huren als verkoopmakelaar!”

Dhr. De Moor

“Martijn is dé makelaar van Utrecht. Zijn integriteit en het managen van verwachtingen zijn hoog. Combineer dat met een uitstekende begeleiding en je hebt je makelaar van Utrecht te pakken.”

Mevr. Willems

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over een gratis waardebepaling

Ja, onze waardebepaling is gratis. Dat geldt voor de online berekening die je zelf kunt doen als de afspraak bij jou thuis. Dus denk je aan verkoop? Wij komen graag gratis en vrijblijvend bij je langs. Zo maken wij kennis en doen we de woningopname voor een waardebepaling. Die bepaling gebruiken we als uitgangspunt voor de vraagprijs en de verkoopstrategie als je met ons wilt verkopen.

Dat bereken je eenvoudig online of nodig ons uit voor een gratis waardebepaling bij je thuis.

Een waardebepaling doen we tijdens de opname van jouw woning, als je denkt aan verkoop. Het is onderdeel van onze kennismaking. Daarom is de waardebepaling helemaal vrijblijvend. Een taxatie doen we volgens de strikte NWWI-richtlijnen en belangrijke waarderingsnormen. Dat kost meer tijd, omdat we moeten voldoen aan de eisen die het NWWI en indirect de bank of een geldverstrekker stellen. Je ontvangt na een taxatie een officieel en erkend NWWI-taxatierapport.

Nee, de gratis waardebepaling is helemaal vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

Maak gratis jouw online berekening en krijg een idee van de waarde van jouw huis. Of nodig ons uit voor een gratis waardebepaling. Dan maken we een afspraak en komen we bij je langs. Tijdens de woningopname schatten we de waarde. Die waarde kun je gebruiken als vraagprijs bij verkoop en voor de verkoopstrategie. De gratis waardebepaling is vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Als je de woning via ons wilt verkopen gebruiken we de bepaling als uitgangspunt voor de vraagprijs en de verkoopstrategie.

Dit zeggen onze klanten

Mevr. Janssen
Lees verder
“Wat handig die gratis waardebepaling! Met de online berekening kregen we alvast een beeld. Toen we echt wilden gaan verkopen planden we een kennismaking met gratis waardebepaling. Dat heeft enorm geholpen om de vraagprijs en de verkoopstrategie te bepalen, omdat we precies wisten wat onze woning waard was.”