Zij namen de
volgende stap

stap 1 makelaar utrecht

Likje verf en dat is alles

Binnen een aantal maanden een mooie starterswoning

Promovendus Nadia van Leen (31) wilde graag haar kleine woonstudio van het UMC Utrecht verruilen voor haar eerste koophuis. De 22m2 voelde krap. Maar hoe vind je een betaalbare, oudere, klusvrije woning zonder mee te doen met het prijzencircus? Haar advies: neem een aankoopmakelaar in de hand voor bezichtigingen, advies en financiële ondersteuning.

Lees meer
Stap 2 makelaar utrecht

Voorliefde voor oude huizen

Rustige straat en grote tuin

Roelof Bos (42), Sanne (40) en hun drie kinderen van 10, 12 en 14 jaar waren hun bovenhuis ontgroeid. Ze wilden meer ruimte en een tuin met wellicht konijnen. En het moest een oud huis zijn in hun geliefde Lombok. Die stap groter in een jaren ‘30 woning lukte. En klusser Roelof denkt ook aan toekomstige generaties. Hoe pakt hij de verduurzaming aan?

Lees meer

Wij zien jou, wij zien meer

stap 5 makelaar utrecht

Rust en groen rondom historische woonboerderij

Dichter bij dochters en kleinkinderen

Na hun pensionering verhuisden de heer en mevrouw Mackintosh van een klein dorpje nabij Maastricht naar Oud Zuilen. Daar wonen ze sinds augustus 2021 in een historische woonboerderij, een karakteristiek en beschermd dorpsgezicht met een grote tuin en een gastenverblijf. Wat kwam er bij deze stap kijken?

Lees meer