Duurzamer wonen

Wil jij duurzamer wonen? Wij helpen je graag van A tot Z!

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

"De samenwerking met Martijn is zeer goed verlopen. Legt dingen vast en is proactief bezig naar beide partijen. Zijn kennis gaat verder dan alleen onderhandelen, ook zijn kennis van huizen, constructies en gewenste aanpassingen konden we goed gebruiken."
Dhr. Averson

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Duurzaam wonen in Utrecht

Stel je voor: een woning die niet alleen je comfort en stijl weerspiegelt, maar ook een woning die verduurzaamd kan worden.Een groenere toekomst. Wij begrijpen de vragen en onzekerheden die je bezighouden als jij droomt van duurzamer wonen. Hoe vind je een eco-vriendelijk huis dat aan al je eisen voldoet?

Aandacht voor energie en duurzaamheid

Of je nu op zoek bent naar een energiezuinige woning, een huis met milieuvriendelijke voorzieningen, of een woning die strategisch is gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en groene ruimtes. Jouw wensen staan centraal. We begrijpen dat duurzaam wonen meer is dan alleen de nieuwste technologieën; het gaat om het creëren van een levensstijl die onze planeet ondersteunt.

Om je op weg te helpen met duurzamer wonen hebben we hieronder een stappenplan gemaakt dat het hele proces stap voor stap uiteenzet.

Wat is jouw huis waard?

Sta je op het punt om de stap te zetten naar een duurzamer huis in Utrecht? Dan vraag jij jezelf misschien een aantal dingen af. Hoe beïnvloedt je groene investering je woningwaarde? Is het mogelijk om je huidige woning met winst te verkopen? Hoe krijg je duidelijkheid over de financiële kant van deze overgang?

Gratis waardebepaling voor jouw huis

Stap Makelaars biedt een gratis waardebepaling aan als eerste stap in het definiëren van je financiële mogelijkheden. Onze ervaren makelaars zullen je woning zorgvuldig analyseren. Ook houden we rekening met zowel de huidige marktontwikkelingen als de impact van duurzaamheidsmaatregelen op de waarde van je huis. We komen graag bij je langs. We nemen uitgebreid de tijd om alles met je te bespreken, zodat je een helder overzicht hebt en precies weet waar je staat. 

 

Hypotheek voor een duurzame woning​

De duurzame woning van je dromen ligt binnen handbereik, maar je hebt ongetwijfeld vragen over het afsluiten van de juiste hypotheek. Hoe vind je de meest gunstige financieringsmogelijkheden voor je toekomstige “groene” huis? Welke hypotheek past het beste bij jouw financiële situatie? Hoe verloopt het proces van hypotheekaanvraag voor een duurzame woning?

Deskundige begeleiding voor ervaren hypotheekadviseurs

Bij Stap Makelaars begrijpen we de complexiteit van deze fase en staan we klaar om je te begeleiden naar financiële duidelijkheid. Onze missie is niet alleen om je te helpen bij het vinden van een duurzame woning, maar ook om je te assisteren bij het verkrijgen van de juiste hypotheek om deze te financieren.

Bij Stap Makelaars hebben wij ervaren hypotheekadviseurs klaarstaan om je te begeleiden bij het aanvragen van een hypotheek. Onze deskundigheid en samenwerking met betrouwbare partners stellen ons in staat om snel en efficiënt hypotheekadvies te verstrekken. Wij onderzoeken jouw financiële situatie grondig en helpen je bij het kiezen van de meest geschikte hypotheek opties.

Jouw huis te koop zetten in Utrecht

Zodra je meer inzicht hebt in onze waarde van jouw woning, dankzij onze waardebepaling, is het tijd om te besluiten of je de woning wilt verkopen. Als je dat wilt, dan wil je dat strategisch doen. Je droomt immers van duurzamer wonen, maar je huidige woning speelt een cruciale rol in het realiseren van deze wens. Hoe bepaal je de optimale verkoopprijs? Hoe zorg je ervoor dat de verkoop soepel verloopt? Hoe komt de waarde van je woning tot uiting in je plannen voor een duurzamere toekomst? Daar helpen we je bij. Onze ervaren makelaars hebben niet alleen de kennis van de markt, maar begrijpen ook het belang van duurzaamheid in de huidige woningmarkt.

Verkopen om jouw duurzame dromen te realiseren

Van het begin tot het einde helpt Stap Makelaars om jouw groene dromen te verwezenlijken. Met de waardebepaling van jouw huidige huis als vertrekpunt helpen we je een strategie uit te stippelen om je woning snel en doeltreffend op de markt te brengen. Onze dienstverlening omvat professionele fotografie en videografie om de sterke punten van je huis te benadrukken, het ontwerpen van aantrekkelijke marketingmateriaal en het opnemen van je woning in ons uitgebreide netwerk. Wij organiseren bezichtigingen, voeren namens jou onderhandelingen en ontzorgen jou op juridische en administratief gebied.

Welke duurzame woningen kun je kopen?

Je hebt een bewuste stap gezet om je huidige huis te koop te zetten en je bent nu vol verwachting vooruit aan het kijken naar je duurzame woonavontuur.  Hoe vind je het perfecte duurzame huis dat aansluit bij je waarden en behoeften? Welke mogelijkheden zijn er binnen je budget én hoe kun je dit combineren met de verkoop van je huidige woning?

Verhuizen naar een duurzame woning in Utrecht

Wij hebben veel ervaring met duurzame woningen, dus kunnen wij je helpen om energiezuiniger en milieubewuster te leven. Met de verkoop van je huidige huis als stevige basis en een gedegen begrip van jouw wensen en financiële situatie, helpen we je om een nieuw hoofdstuk te beginnen dat in lijn is met je duurzaamheidsdoelen.

Wij presenteren je een selectie van duurzame woningen die passen bij jouw visie, levensstijl en budget. We organiseren bezichtigingen, voeren onderhandelingen en regelen alle administratieve en juridische aspecten rondom de aankoop.

Waarom kiezen voor Stap Makelaars? Onze toewijding aan jouw succes en tevredenheid is ongeëvenaard. Met onze expertise en inzet kan je erop vertrouwen dat we jou zullen begeleiden naar een succesvolle en bevredigende aankoopervaring.

Hulp bij de aankoop van een energiezuinige woning

Terwijl je de mogelijkheden van duurzaam wonen in Utrecht verkent, vormen er zich ongetwijfeld vragen in je gedachten. Hoe vind je een woning die niet alleen eco-vriendelijk is, maar ook past bij je levensstijl? Welke duurzaamheidskenmerken zijn belangrijk voor jou? En hoe zorg je ervoor dat je de juiste keuze maakt voor een duurzaam huis?

Deskundige makelaars met aandacht voor duurzaamheid

Als aankoopmakelaar helpen we je om jouw duurzame droomwoning te vinden en te kopen. We beginnen met een uitvoerig gesprek om je wensen, behoeften en duurzaamheidsvoorkeuren te begrijpen. Met deze kennis zoeken we actief naar duurzame woningen die binnen jouw budget passen en aan al je criteria voldoen. We kennen de markt en daarom kunnen wij een zorgvuldige selectie maken uit het beschikbare aanbod. Ook zullen wij jou woningen laten zien die met een kleine ingreep duurzamer gemaakt kunnen worden.

Vervolgens helpen we je bij de bezichtigingen met goed advies op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring. Zodra je het perfecte huis hebt gevonden, nemen wij het voortouw in de onderhandelingen en zorgen wij ervoor dat je een eerlijke prijs betaalt. Wij bieden begeleiding bij juridische en administratieve procedures, zodat je met vertrouwen het huis ka kopen. Hiermee besparen we je niet alleen tijd en stress, maar voorkomen we ook mogelijke miskopen.

6 redenen om Stap Makelaars te kiezen

We zijn niet de enige makelaar in Utrecht en of we de beste makelaar voor duurzamer wonen zijn bepaal jij. Onze klanten vinden ons een top makelaar om allerlei redenen. We zetten de zes belangrijkste waar we als makelaarskantoor trots op zijn voor je op een rij.

Eerlijk advies & heldere communicatie

De makelaar die aan jouw kant staat, helder communiceert en eerlijk advies geeft.

Makelaar in Utrecht met 15 jaar ervaring

Met ons kantoor in Utrecht zijn we jouw register makelaar in de buurt. Wij kennen de stad en de regio, dankzij 15 jaar ervaring.

Wij gaan een stap verder

Wij hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dus we gaan door tot jij helemaal tevreden bent.

Grote marketing schijnwerpers

Met een uitgekiend marketingplan promoten wij jouw woning op o.a. funda en social media voor de maximale aandacht.

Sneller woningen vinden dankzij het grootste netwerk

Omdat wij beschikken over het grootste netwerk van huizen en huizenzoekers in Nederland.

Klantbeoordeling: 9,5

We zijn er trots op: klanten beoordelen ons met een 9,5! Dat is precies waar we het allemaal voor doen.

Een energiezuinige woning bezichtigen

Het is tijd om woningen te gaan bezichtigen maar, hoe beoordeel je of een huis echt duurzaam is? Waar moet je op letten om ervoor te zorgen dat het aan al je eisen voldoet en hoe zorg je ervoor dat je tijdens een bezichtiging geen belangrijke details over het hoofd ziet?

Met de begeleiding die belangrijk voor je is

Het inschakelen van een aankoopmakelaar heeft tal van voordelen ten opzichte van zelf bezichtigen. Wij hebben de kennis en ervaring, dus we kijken anders naar woningen dan jij. Daardoor kunnen we jou goed begeleiden en adviseren. We kennen de markt, hebben inzicht in realistische prijzen en kunnen je behoeden voor mogelijke valkuilen. Dit bespaart jou niet alleen tijd en stress, maar zorgt er ook voor dat je een weloverwogen keuze maakt.

We begrijpen dat duurzaamheid meer is dan alleen het uiterlijk en kijken naar zaken zoals energie-efficiëntie, materialen en technologieën die de ecologische voetafdruk minimaliseren.

Onze score in klanttevredenheid

0 +

Meer dan 1500 tevreden klanten in de afgelopen 15 jaar

0

Klanten beoordelen ons met een 9,5 op Funda en Google

0 +

We ontvingen meer dan 100 geweldige reviews

Bieden en onderhandelen: wij blijven scherp

Wanneer je een duurzaam huis hebt gevonden dat je graag wilt kopen, begint het biedings- en onderhandelingsproces. Onze aankoopmakelaar is hierin een waardevolle adviseur. Het is belangrijk om scherp te blijven, ongeacht je financiële situatie. De eventuele verkoop van je huidige woning levert geld op dat je kunt investeren in je nieuwe huis. Tegelijkertijd gaan we altijd uit van de werkelijke waarde van het duurzame huis dat je wilt kopen. Zo betaal je niet te veel, terwijl je wel een bod doet dat de verkoper serieus zal nemen. Bovendien blijft er meer financiële ruimte over voor eventuele verdere verduurzaming. Dat is de toegevoegde waarde van onze uitgebreide ervaring als makelaar voor duurzame woningen. Op deze manier zorgen we er regelmatig voor dat onze dienstverlening zichzelf terugverdient.

Het koopcontract voor jouw duurzame huis

Waar moet je op letten om ervoor te zorgen dat je alle aspecten van duurzaamheid en kwaliteit grondig begrijpt? Wat zijn de voorwaarden van de verkopende partij? Welke details kunnen van invloed zijn op je beslissing? Hoe voorkom je onaangename verrassingen in de toekomst? Onze makelaars adviseren je en zorgen ervoor dat je volledig begrijpt wat er wordt voorgesteld en dat deze overeenkomen met jouw verwachtingen.

Daarnaast kijken we samen met jou naar het financieringsvoorbehoud. Wij helpen bij het formuleren en onderhandelen van voorbehouden met betrekking tot financiering. Zo kun je met vertrouwen de volgende stap zetten, wetende dat de financiële kant goed geregeld is. Ook adviseren we je over een bouwkundige keuring. Ons uitgebreide netwerk van professionals staat tot je beschikking voor een grondige bouwkundige inspectie, waardoor eventuele zorgen over de staat van het pand kunnen worden weggenomen.

Juridisch juist en helder aan je uitgelegd

Onze makelaars beschikken over een overvloed aan ervaring en expertise. Ze fungeren als jouw betrouwbare gids in dit proces. Ze kennen de markt als geen ander en letten op de juridische aspecten die komen kijken bij het aankoopproces. Daarnaast adviseren zij jou over de duurzaamheid en levensduur van je nieuwe woning.

Financiering regelen

Nu de aankoop rond is, is het tijd om je financiering te regelen. Als je al hebt gesproken met een financieel adviseur, is dit het moment om opnieuw contact op te nemen met een financieel adviseur voor het afsluiten van een hypotheek. Stap Makelaars heeft ervaren hypotheekadviseurs die je kunnen bijstaan, vooral als je overweegt om kleiner te gaan wonen. Maak gebruik van deze expertise!

Jouw duurzame huis laten taxeren. Heb je hulp nodig met de taxatie?

Voor de bank is een NWWI-gevalideerd taxatierapport van het aangekochte huis vaak een vereiste. Zeker als je ook verduurzamingsmaatregelen wilt uitvoeren aan de nieuwe woning. Als we je niet hebben bijgestaan als aankoop-/verkoopmakelaar, kunnen we je helpen met de taxatie.

Onze taxateurs werken volgens de strikte eisen van het NRVT, kennen woningen in de buurt en stellen een deskundig NWWI-taxatierapport op. Wij zijn je vlot en vakkundig van dienst, voor een eerlijk tarief voor de woning die je wilt laten taxeren.

Goed voorbereid naar de notaris

Alle zaken zijn afgehandeld: het koopcontract is ondertekend, de financiering is geregeld en je hebt een opstalverzekering afgesloten. Op de dag van de overdracht maak je nog een laatste ronde door het huis dat je hebt gekocht. Dit doe je samen met jouw aankoopmakelaar. Ook controleer je op dat moment of alles in dezelfde staat verkeert als toen je het kocht. Nu is het tijd om naar de notaris te gaan en het huis officieel jouw huis te maken, zodat je de sleutels van je droomhuis in handen kunt krijgen.

Zullen we een kopje koffie doen?

Stap binnen om een vrijblijvende afspraak met ons te maken! We staan klaar om jou beter te leren kennen, op een moment dat jou het beste uitkomt. Of je nu thuis wilt afspreken of liever via videobellen praat, de keuze is aan jou. Laat eenvoudig je gegevens achter via het contactformulier en wij zorgen ervoor dat wij snel contact met je opnemen.

Hallo, wij zijn Stap Makelaars

Wij doen alles net even anders. Wij staan aan jouw zijde, luisteren graag naar jouw wensen en voorzien je van het beste advies. We staan voor eerlijkheid, transparantie, vakmanschap en klantgerichtheid. We onderscheiden ons dan ook met onze écht goede service.

Met veel plezier helpen we al 15 jaar tevreden klanten die duurzamer willen gaan wonen. Zij vertellen ons dat we doorgaan waar anderen stoppen. Daar zijn we best een beetje trots op!

Bovendien willen we altijd beter worden. Alleen zo kunnen we de beste NVM makelaar of taxateur zijn voor onze klanten die een duurzaam huis willen kopen. Als echte vakidioten gaan we vol enthousiasme aan de slag om hen buitengewoon tevreden te maken. Dat ons dit meestal lukt, blijkt uit onze hoge klanttevredenheidsscore van 9,5! Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

We zijn ervaren verkoopmakelaars, aankoopmakelaars en taxateurs. Ook kunnen we helpen met een goed en onafhankelijk hypotheekadvies, door onze samenwerking met ervaren hypotheekadviseurs. Dat maakt ons allround, met ervaring en kennis van alles wat er belangrijk is bij het aankopen, verkopen en taxeren van woningen. Daarom zijn we in staat om jou het beste te begeleiden.

Wij kennen Utrecht en de directe omgeving goed, dus ook de buurt waar jij woont of wilt wonen. We werken deskundig en met een professioneel team. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om je persoonlijke aandacht te schenken. Bij ons schakel je altijd direct met de makelaar of taxateur. Wij kennen onze klanten bij hun voornaam. Dit alles maakt ons misschien wel de beste partij die je kunt inschakelen. 

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor. Of vraag een gratis waardebepaling aan. Dat kost helemaal niets.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor. Of vraag een gratis waardebepaling aan. Dat kost helemaal niets.

Hallo, wij zijn Stap Makelaars. Stap binnen bij onze makelaardij in Utrecht!

Wij doen alles net even anders. Wij staan aan jouw zijde, luisteren graag naar jouw wensen en voorzien je van het beste advies. We staan voor eerlijkheid, transparantie, vakmanschap en klantgerichtheid. We onderscheiden ons dan ook met onze écht goede service.

Met veel plezier helpen we al 15 jaar tevreden klanten die duurzamer willen gaan wonen. Zij vertellen ons dat we doorgaan waar anderen stoppen. Daar zijn we best een beetje trots op!

Bovendien willen we altijd beter worden. Alleen zo kunnen we de beste NVM makelaar of taxateur zijn voor onze klanten die een duurzaam huis willen kopen. Als echte vakidioten gaan we vol enthousiasme aan de slag om hen buitengewoon tevreden te maken. Dat ons dit meestal lukt, blijkt uit onze hoge klanttevredenheidsscore van 9,5! Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

We zijn ervaren verkoopmakelaars, aankoopmakelaars en taxateurs. Ook kunnen we helpen met een goed en onafhankelijk hypotheekadvies, door onze samenwerking met ervaren hypotheekadviseurs. Dat maakt ons allround, met ervaring en kennis van alles wat er belangrijk is bij het aankopen, verkopen en taxeren van woningen. Daarom zijn we in staat om jou het beste te begeleiden.

Wij kennen Utrecht en de directe omgeving goed, dus ook de buurt waar jij woont of wilt wonen. We werken deskundig en met een professioneel team. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om je persoonlijke aandacht te schenken. Bij ons schakel je altijd direct met de makelaar of taxateur. Wij kennen onze klanten bij hun voornaam. Dit alles maakt ons misschien wel de beste partij die je kunt inschakelen.

10 stappen waarbij we je helpen

Wat is jouw huis waard?

Als je overweegt om in een duurzame woning te gaan wonen, is het van belang realistische verwachtingen te hebben. Dit hangt vaak samen met de verkoopprijs van je huidige huis. Bereken online de waarde van je woning voor een eerste indruk, of maak een afspraak voor een gratis waardebepaling als je plannen serieuzer worden. Wij komen persoonlijk bij je langs voor een kennismaking. Deze waardebepaling vormt de basis voor het bepalen van de vraagprijs en onze verkoopstrategie.

Je huis te koop zetten

Als jouw verkoopmakelaar staan wij paraat om je te ondersteunen bij de verkoop van je huis. Wij verzorgen professionele foto's, schrijven een overtuigende verkoopbeschrijving en creëren zelfs 3D-plattegronden en 360 graden-foto's. Ons team verzorgt een stijlvolle presentatie, organiseert de bezichtigingen en beheert het gehele verkoopproces. Met onze expertise als ervaren verkoopmakelaar in Utrecht kennen wij het vak door en door. Dankzij ons lidmaatschap bij de NVM hebben wij bovendien een uitgebreid netwerk van geïnteresseerde kopers en zoekers tot onze beschikking.

Hoeveel kan je lenen?

Na het bepalen van de waarde van je woning is het tijd voor een gesprek met een hypotheekadviseur. Deze expert onderzoekt jouw financieringsmogelijkheden en helpt je bij het vaststellen van een realistische prijsklasse, om teleurstellingen te voorkomen. Hoewel online berekeningen handig kunnen zijn, bieden ze geen volledig beeld. Ons advies is dan ook om een hypotheekadviseur in te schakelen voor een grondige financiële analyse waarbij er ook aandacht is voor jouw duurzaamheidswensen, zodat je goed voorbereid aan je zoektocht kunt beginnen.

Wat is er te koop?

Misschien heb je al gekeken naar duurzame huizen op funda? Wellicht heb je al een idee van wat er te koop is en waar je graag zou willen wonen? Heb je specifieke wensen, maar nog geen geschikte woning gevonden? Wij kunnen je hierbij ondersteunen!Wij komen direct in actie, zodra je een duurzame woning hebt gevonden die passend is bij jouw wensen en eisen.

Hulp nodig bij de aankoop van een huis

Als je de verkoop van je huis al hebt geregeld en een duurzame woning op het oog hebt, staan wij paraat om je te helpen met de bezichtigingen, het onderhandelingsproces, het opstellen van de koopovereenkomst en, indien nodig, de financiering. Wij begeleiden het proces tot aan de overdracht bij de notaris.

Bezichtigen en bieden

Ontdek de wereld van duurzame woningen met Stap Makelaars. Samen bepalen we je duurzame wensen en gaan we op zoek naar huizen die hieraan voldoen. We begeleiden je bij bezichtigingen, wijzen op duurzaamheidskenmerken en geven advies om de juiste keuze te maken. Bij het bieden stellen we gezamenlijk een strategie op, waarbij we je assisteren of zelfs alles voor je regelen.

De koopovereenkomst

Een koopovereenkomst heb je vast al eens of een paar keer gezien. Toch kijken we mee om zeker te weten dat er niets geks of afwijkends in deze overeenkomst staat. Zo zorgen we voor een soepel proces waar je zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt.

Financiering regelen

Zodra het koopcontract is getekend, is het moment aangebroken om je financiering te regelen binnen de gestelde termijn. Stap Makelaars werkt samen met ervaren hypotheekadviseurs die expertise hebben in de begeleiding bij de overstap naar een andere woning.

Het huis laten taxeren

Voor een duurzame woning is een nauwkeurige taxatie van essentieel belang en in de meeste gevallen vereist door de bank. Dit rapport bepaalt de marktwaarde van je nieuwe woning. Als we niet jouw makelaar zijn, kan ons team een NWWI-gevalideerde taxatie verzorgen. Als we wel jouw makelaar zijn, hebben we toegang tot een betrouwbaar netwerk van taxateurs.

Wat klanten over ons zeggen

We helpen regelmatig klanten om duurzamer te wonen. Natuurlijk kunnen we jou vertellen hoe zij dat hebben ervaren. Liever nog laten we hen aan het woord. Zodat ze het je zelf kunnen vertellen.

“Martijn heeft verstand van zaken, geeft eerlijk advies en communiceert goed en snel. We hadden een lastige situatie doordat we op afstand zaten, maar Martijn was hier erg flexibel in en nam het stokje over waar nodig.”

Dhr. Van Leeuwen

“Martijn is een heel fijne makelaar, hij is professioneel en is geduldig. Hij heeft me goed begeleid. Als alleenstaande millennial, die ook maar wat doet :), is het wel zo fijn als iemand zo deskundig meekijkt.”

Mevr. Falkenburg

“Martijn begeleidt en adviseert je tijdens het proces van offerte tot en met de overdracht. Dit doet hij op een hele prettige en vriendelijke manier.”

Dhr. Hulshof

“Vlotte soepele communicatie, ook in de avond bij vragen nog een reactie. Deze makelaar kent zijn markt en zet zich volledig in voor zijn cliënten. Ga vooral zo door!”

Dhr. Verhoef

“Een erg prettige makelaar met veel kennis van zaken. Het hele proces heeft ons geen energie gekost.”

Dhr. Vink

“Martijn heeft ons goed geadviseerd. We konden elk moment bij hem aankloppen voor vragen. Prima begeleiding gekregen en afhandeling netjes verzorgd!”

Mevr. Dullaert

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over duurzamer wonen

Duurzamer wonen verwijst naar een manier van leven waarbij je bewuste keuzes maakt om minder impact te hebben op het milieu en energiebronnen efficiënter te gebruiken. Dit omvat energiebesparende maatregelen, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen en milieuvriendelijke bouwmaterialen. Kiezen voor duurzaam wonen draagt bij aan een groenere toekomst en kan op lange termijn kostenbesparingen opleveren.

Er zijn verschillende maatregelen die je kunt nemen, zoals isolatie verbeteren, zonnepanelen installeren, het aanschaffen van een (hybride)warmtepomp, energiezuinige apparaten gebruiken en waterbesparende voorzieningen implementeren. Onze experts kunnen je helpen bij het identificeren van geschikte aanpassingen voor jouw woning.

Stap Makelaars heeft ervaring in het begeleiden van klanten naar duurzame woningen. We selecteren huizen die aan jouw duurzaamheidscriteria voldoen, geven (samen met onze externe experts) advies over energie-efficiënte functies en helpen je de juiste keuze te maken.

Ja, duurzaam wonen kan financiële voordelen opleveren, zoals lagere energiekosten en mogelijk belasting- en hypotheekvoordelen of subsidies voor energie-efficiënte aanpassingen. We kunnen je helpen deze voordelen te begrijpen en te benutten.

Duurzaamheidsverbeteringen kunnen de woningwaarde verhogen doordat potentiële kopers vaak bereid zijn meer te betalen voor een energiezuinig huis. Dit kan een hogere verkoopprijs en snellere verkoop tot gevolg hebben. We kunnen je adviseren over welke verbeteringen het meest waardevol zijn voor jouw woning.

Dit zeggen onze klanten

Dhr. Lam
Lees verder
"Uitstekende dienstverlening met kennis van zaken. Martijn is een betrouwbare makelaar die ons tijdens het gehele traject heeft begeleid en geadviseerd. Wij hebben Stap Makelaars ervaren als zeer klantgericht, informatief en dienstverlenend."