Wij zien jou,
we zien meer

Een woning verkopen of kopen is altijd een grote stap. Hoe fijn is het om dit met een makelaar te doen die oog heeft voor details. Voor jou; voor waar je van houdt en waar je van droomt. En die daarnaast helder is over proces en kosten. Geen fratsen dus, maar vakmanschap. Wees welkom bij Stap Makelaars. 

 

Stap Makelaars is een kantoor met meer dan tien jaar ervaring in Utrecht en omstreken. Wij zijn als NVM kantoor aangesloten bij het NRVT en Vastgoedcert kwaliteitswaarborg. Dit zijn het kwaliteitsregister van Makelaars en taxateurs. Hiermee ben je verzekerd van onafhankelijk advies en van taxatierapporten die worden geaccepteerd door alle banken en geldverstrekkers. 

Stap Martijn

Likje verf en dat is alles

Binnen een aantal maanden een mooie starterswoning

Promovendus Nadia van Leen (31) wilde graag haar kleine woonstudio van het UMC Utrecht verruilen voor haar eerste koophuis. De 22m2 voelde krap. Maar hoe vind je een betaalbare, oudere, klusvrije woning zonder mee te doen met het prijzencircus? Haar advies: neem een aankoopmakelaar in de hand voor bezichtigingen, advies en financiƫle ondersteuning.

Lees meer
stap 1 makelaar utrecht