Appartement verkopen in Utrecht

Wil je jouw appartement verkopen in Utrecht? Wij helpen met heldere communicatie en een eerlijk advies!

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

"No-nonsense, kennis van zaken, gemotiveerd, behulpzaam. Martijn van Stap Makelaars, de man met een plan, heeft binnen 2 weken mijn appartement verkocht voor een mooie prijs tegen een concurrerend tarief. Aanbeveling zonder enig voorbehoud!"
Dhr. Knoop

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Appartement verkopen in Utrecht met een NVM makelaar

Je hebt het besluit genomen! Je wilt jouw appartement in Utrecht verkopen. Dat is een spannende stap waarbij veel komt kijken. Lukt het om de woning voor de juiste prijs te verkopen? Misschien heb je al ervaring met een eerdere verkoop of verkoop je voor het eerst een woning? Wellicht ben je ook nog bezig om een ander huis te kopen. Dat maakt het allemaal behoorlijk druk. Als je op zoek bent naar begeleiding om dit proces soepel en lonend te laten verlopen, zijn wij je graag van dienst.

Gratis waardebepaling voor jouw appartement

Voordat je het appartement kunt verkopen moet je daarvoor de vraagprijs bepalen. Wij zijn makelaars/taxateurs en kunnen een gratis waardebepaling voor je doen. Het geeft je een goede indicatie van de waarde van jouw appartement en, samen met het verkoopplan, geven wij jou meer inzicht hoe jij het beste je woning kan verkopen.

Wat is jouw huis waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.

Dit is wat onze gratis waardebepaling jou oplevert:

Waarom jouw appartement verkopen met een makelaar?

De verkoop van jouw appartement is een grote en complexe stap. Er komt veel op je af. Hoe bepaal je de waarde? Wat moet er in het koopcontract staan en hoe voorkom je dat de aankoopmakelaar slim onderhandelt en de koopprijs ongewild omlaag krijgt? Als je zelf een nieuwe woning koopt ben je bovendien met twee woningen bezig. Wij helpen je dan graag, zodat je stressvrij verkoopt en aankoopt.

Laten we kennismaken

Voordat je ons inschakelt om jouw appartement te verkopen in Utrecht wil je ons vast beter leren kennen. Andersom zijn we ook benieuwd naar jou en jouw woning. Daarom komen we graag bij je langs.

Tijdens de kennismaking bespreken we jouw wensen en situatie door. Daarnaast nemen we de woning op, zodat we een goed advies kunnen geven over de verkoop en de waarde van de woning.

6 redenen om voor Stap Makelaars te kiezen

De verkoop van jouw appartement in Utrecht moet vooral goed geregeld zijn en met de beste voorwaarden voor het mooiste resultaat. Dat zijn belangrijke redenen waarom andere verkopers zoals jij voor ons kiezen. Daarnaast waarderen ze ons om nog zes redenen.

Persoonlijk en betrokken

Professioneel en toch persoonlijk. We komen goed beslagen ten ijs en zijn betrokken. Zo maken we voor jou het verschil bij verkoop.

Wij kennen Utrecht en hebben 15 jaar ervaring

We hebben ons kantoor in Utrecht en 15 jaar ervaring in de stad en de omgeving.

Grote marketing schijnwerpers

Met een uitgekiend marketingplan promoten wij jouw appartement op o.a. funda en social media voor de maximale aandacht.

Eerlijk advies & heldere communicatie

Wie goed kan kletsen kan nog niet verkopen. Wij zijn jouw NVM verkoopmakelaar die aan jouw kant staat, helder communiceert en eerlijk advies geeft.

Sneller verkopen dankzij het grootste netwerk van huizenzoekers

Als ervaren makelaar hebben we het grootste netwerk van huizenzoekers in Nederland.

Een stapje extra

Als dat nodig is, zetten we een stap extra, dus verdient jouw appartement extra aandacht. Ook buiten kantooruren? Geen zorgen! Wij houden van ons vak, dus regelen dat.

Wat is jouw appartement waard?

Wij doen een gratis waardebepaling op basis van onze gespecialiseerde kennis van de actuele woningmarkt en uiteraard onze jarenlange ervaring in Utrecht. Als NVM makelaar zijn we aangesloten bij het grootste netwerk van vastgoedprofessionals. Daarom zijn wij in staat om je te voorzien van deskundig advies betreffende de optimale prijsstelling voor verkoop. Ook zorgen we voor een uitgekiend verkoopplan en een doordachte verkoopstrategie.

Wie is de verkoopmakelaar?

Stap Makelaars werd opgericht door Martijn van Welzenes. Hij maakte carrière als zeebioloog en besloot het roer jaren later om te gooien. In een ander vakgebied past hij dezelfde waarden toe als destijds: alles tot op de bodem uit te zoeken om woonwensen waar te maken.

Van zeebioloog tot aankoopmakelaar

Martijn licht toe: “Gedurende mijn vijftienjarige carrière als verkoopmakelaar en taxateur draait alles om zorgvuldig observeren, luisteren, diepgravend vragen stellen en helpen. Een woning is namelijk een belangrijk onderdeel van een fijn leven. En ik ben altijd nieuwsgierig naar hoe mensen hun ideale woonsituatie voor zich zien. Welke stappen willen jullie zetten? Wat motiveert jullie om te verkopen? Mijn doel is om jullie volledig te ontzorgen.”

Als register makelaar en ervaren NVM-verkoopmakelaar beschikt Martijn over alle benodigde diploma’s en erkenningen om woningen met vakbekwaamheid en uitgebreide expertise te verkopen. Maar er is nog meer te ontdekken. Martijn deelt zijn kennis met anderen: “Met dezelfde passie als die ik ooit voor zeebiologie had, heb ik de opleiding tot register makelaar en taxateur afgerond en behaalde ik een MSc in vastgoedbeleggen. Mijn liefde voor het vak wil ik graag verspreiden, daarom geef ik les aan verschillende opleidingen, in o.a. taxatieleer en vastgoedrekenen.”

In Utrecht jouw appartement verkopen: 15 jaar ervaring

We begrijpen dat de vastgoedmarkt voortdurend verandert en daarom zijn we hier om je te helpen met de kennis en inzichten die we in onze 15 jaar ervaring hebben opgedaan. Bij ons draait alles om aandacht. Aandacht voor jouw wensen en aandacht voor jouw appartement. Jou écht goed ondersteunen is onze topprioriteit. Onze klantwaardering van 9,5 spreekt boekdelen en we zijn vastbesloten om die hoge standaard te handhaven.

Waarom zou je voor Stap Makelaars kiezen? Wij verkopen niet alleen jouw appartement met zorg, maar ook omdat we beschikken over een uitgebreid netwerk van specialisten. Stel je voor dat je niet alleen je huis wilt verkopen, maar ook je hypotheek wilt meenemen naar de volgende woning. Onze samenwerkingspartners, de hypotheekadviseurs, staan klaar om je uitstekend van dienst te zijn.

Bij Stap Makelaars hebben we één missie: jouw appartement verkopen met de vaardigheid en toewijding die wij elke dag nastreven. Als je klaar bent om deze stap te zetten, weten wij precies hoe we jou moeten begeleiden.

Onze score in klanttevredenheid

0 +

Meer dan 1500 tevreden klanten in de afgelopen 15 jaar

0

Klanten beoordelen ons met een 9,5 op Funda en Google

0 +

We ontvingen meer dan 100 geweldige reviews

Wat wij voor jou doen

Als verkopend makelaar ontzorgen we je in het complete verkoopproces, wat onder andere bestaat uit:

Je kan ons natuurlijk gerust bellen, appen of mailen met al je vragen, maar wij zullen je tegelijkertijd goed op de hoogte houden. Zodat belangrijke beslissingen altijd in overleg worden gedaan.

Wat je van ons kan verwachten

Wij beschikken over het grootste netwerk van potentiële zoekers. Hiermee krijg je in één keer toegang tot het grootste aantal potentiële kopers voor jouw woning.

We promoten jouw woning met een uitgebreide presentatie op funda en social media

Wij geven je goede adviezen over kleine verbeteringen aan je woning waarmee je huis nog beter verkocht kan worden. Eventueel adviseren wij een goeie stylist.

We maken foto’s en plattegronden die kopers graag willen zien en die potentie van jouw woning duidelijk naar voren brengen. Aan alles wordt gedacht van professionele foto’s, 360 graden foto’s, video, NEN2580 meetrapport, tot 2D en 3D plattegronden.

Wij zorgen voor kloppende gegevens over jouw woning, zodat discussies achteraf voorkomen worden.

We zorgen dat je huis in de straat lekker opvalt met ons unieke ‘Stap binnen’ te koopbord.

Wij nemen uitgebreid de tijd voor bezichtigingen zodat potentiële kopers zich op hun gemak voelen en er ruimte is om vragen te stellen.

We onderhandelen om het beste resultaat voor jou te bereiken. Vooraf en gedurende het proces bespreken we telkens je wensen zodat de uitkomst naadloos aansluit op jouw doelen.

Wij controleren of alles klopt tot aan de notaris en doen vooraf nog een eindinspectie bij de woning.

Hallo, wij zijn Stap Makelaars

Wij doen alles net even anders. Wij staan aan jouw zijde, luisteren graag naar jouw wensen en voorzien je van het beste advies. We staan voor eerlijkheid, transparantie, vakmanschap en klantgerichtheid. We onderscheiden ons dan ook met onze écht goede service.

Met veel plezier helpen we al 15 jaar tevreden klanten. Zij vertellen ons dat we doorgaan waar anderen stoppen. Daar zijn we best een beetje trots op!

Bovendien willen we altijd beter worden. Alleen zo kunnen we de beste NVM makelaar of taxateur zijn voor onze klanten. Als echte vakidioten gaan we vol enthousiasme aan de slag om hun huis voor het beste bod te verkopen en hen buitengewoon tevreden te maken. Dat ons dit meestal lukt, blijkt uit onze hoge klanttevredenheidscore van 9,5! Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

We zijn niet alleen ervaren verkoopmakelaars, maar ook ervaren aankoopmakelaars en taxateurs. Ook kunnen we helpen met een goed en onafhankelijk hypotheekadvies, door onze samenwerking met ervaren hypotheekadviseurs. Dat maakt ons allround, met ervaring en kennis van alles wat er belangrijk is bij het verkopen, aankopen en taxeren van woningen. Daarom zijn we in staat om jou het beste te begeleiden.

Vanuit ons kantoor in Utrecht verkopen we woningen in Utrecht-stad en in de directe omgeving. Wij kennen de buurt waar jij woont goed. We werken deskundig en met een professioneel team. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om je persoonlijke aandacht te schenken. Bij ons schakel je altijd direct met de verkoopmakelaar. Wij kennen onze klanten bij hun voornaam. Dit alles maakt ons misschien wel de beste partij die je kunt inschakelen.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor. Of vraag een gratis waardebepaling aan. Dat kost helemaal niets.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor. Of vraag een gratis waardebepaling aan. Dat kost helemaal niets.

Hallo, wij zijn Stap Makelaars

Wij doen alles net even anders. Wij staan aan jouw zijde, luisteren graag naar jouw wensen en voorzien je van het beste advies. We staan voor eerlijkheid, transparantie, vakmanschap en klantgerichtheid. We onderscheiden ons dan ook met onze écht goede service.

Met veel plezier helpen we al 15 jaar tevreden klanten. Zij vertellen ons dat we doorgaan waar anderen stoppen. Daar zijn we best een beetje trots op!

Bovendien willen we altijd beter worden. Alleen zo kunnen we de beste NVM makelaar of taxateur zijn voor onze klanten. Als echte vakidioten gaan we vol enthousiasme aan de slag om hun huis voor het beste bod te verkopen en hen buitengewoon tevreden te maken. Dat ons dit meestal lukt, blijkt uit onze hoge klanttevredenheidscore van 9,5! Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

We zijn niet alleen ervaren verkoopmakelaars, maar ook ervaren aankoopmakelaars en taxateurs. Ook kunnen we helpen met een goed en onafhankelijk hypotheekadvies, door onze samenwerking met ervaren hypotheekadviseurs. Dat maakt ons allround, met ervaring en kennis van alles wat er belangrijk is bij het verkopen, aankopen en taxeren van woningen. Daarom zijn we in staat om jou het beste te begeleiden.

Vanuit ons kantoor in Utrecht verkopen we woningen in Utrecht-stad en in de directe omgeving. Wij kennen de buurt waar jij woont goed. We werken deskundig en met een professioneel team. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om je persoonlijke aandacht te schenken. Bij ons schakel je altijd direct met de verkoopmakelaar. Wij kennen onze klanten bij hun voornaam. Dit alles maakt ons misschien wel de beste partij die je kunt inschakelen.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor. Of vraag een gratis waardebepaling aan. Dat kost helemaal niets.

Zo werkt het stap voor stap

Kennismaken zonder verplichtingen

Wij komen graag bij je langs. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Tijdens het gesprek bespreken we jouw situatie en wensen in combinatie met de juiste strategie voor het beste verkoopplan. Tevens maken we direct een gratis waardebepaling op.

Het verkoopplan voor jouw woning en onze vrijblijvende offerte

Na het gesprek ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Daarin staat alles nog eens op papier, inclusief de besproken verkoopstrategie, het verkoopplan en de verkoopprijs die we voorstellen. In de offerte staat precies wat we voor je zullen doen en wat dat kost.

Presentatie en promotie

We regelen de presentatie en promotie, met onder andere een complete vermelding op funda voor jouw appartement in Utrecht. Inclusief foto’s, video, plattegronden en meer.

Bezichtigingen met huizenzoekers

Wij regelen de bezichtigingen, met geïnteresseerden in jouw woning. We leiden ze rond, vertellen ze alles over je woning en er is voldoende tijd om voor de kijker vragen te stellen. Uiteraard krijg je ook altijd een terugkoppeling van de bezichtigingen zo blijf je zelf ook op de hoogte en betrokken bij de verkoop

Onderhandelen en verkopen voor het beste bod

We verkopen jouw appartement voor het beste bod in overleg met jou. Zo verkoop je jouw appartement zonder dat je daar zelf veel omkijken naar hebt. Wij onderhandelen scherp en uiteraard in jouw belang.

Goed voorbereid naar de notaris

Nadat de koop definitief is en alle voorwaarden uit de koopakte zijn verlopen, controleren wij de documenten opgemaakt door de notaris. Op de dag van de overdracht volgt eerst nog een eindinspectie bij de woning om te controleren of de woning wordt opgeleverd naar jouw verwachting.. Zo sluit je met een goed gevoel het verkoopproces.

Wat klanten over ons zeggen

Hoe we jouw appartement verkopen bij Stap Makelaars? Dat laten we liever anderen uitleggen.

“Martijn gaf eerlijk advies en geen verkooppraatje, waardoor ik uiteindelijk mijn appartement in Utrecht gunstig heb kunnen verkopen. Ik raad hem zeker aan.”

Dhr. Levy

“Zeer deskundig, betrouwbaar en altijd bereikbaar, korte lijnen waardoor alles soepel verloopt. Staat open voor eigen input en mening van klant. Kortom, zeer aan te bevelen.”

Dhr. Van Hoeijen

“Martijn is deskundig, betrokken, toegankelijk, zeer behulpzaam en meedenkend. Het is plezierig zaken doen met hem en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Kortom een aanrader!”

Mevr. Hamel

“De samenwerking met Martijn is zeer goed verlopen. Legt dingen vast en is proactief bezig naar beide partijen. Zijn kennis gaat verder dan alleen onderhandelen, ook zijn kennis van huizen, constructies en gewenste aanpassingen konden we goed gebruiken.”

Dhr. Averson

“Heel tevreden over de samenwerking met Martijn bij het verkopen van mijn appartement in Utrecht. Van begin tot eind is alles heel soepel verlopen. Martijn geeft duidelijke informatie over het verkoopproces en begeleid je er goed in. Top makelaar dus!”

Mevr. Anker

“Martijn is zeer deskundig in zijn beroep, altijd toegankelijk en neemt goed de tijd om zaken voor te bereiden. Heeft mij uitstekend geholpen in de verkoop van mijn huis.”

Mevr. Sluga

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over jouw appartement verkopen in Utrecht

We zijn 15 jaar verkoopmakelaar in Utrecht en hebben doorlopend appartementen in de verkoop staan. We kennen de markt en begrijpen de woonwensen van de huizenzoekers.

Ja, we kunnen je ook helpen als aankoopmakelaar met de andere woning. Dus heb je al een ander huis op het oog of ben je daar naar op zoek? Wij helpen je graag. Zo nemen we je het lastige werk uit handen, besparen we je tijd en voorkomen we stress tijdens de verkoop en aankoop. Met onze hulp wordt het een leuk proces, waar je zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt.

Wij werken met een vast tarief. Dus geen percentage van de koopsom. Zo is vooraf duidelijk wat het kost. Nadat we zijn langs geweest om de verkoop te bespreken maken we een offerte op waarin alles duidelijk is omschreven. Hierin staat ons tarief, de vraagprijs, de geschatte opbrengst en het verkoopplan wat past bij jou wensen en situatie. 

Als verkoopmakelaar hebben we het grootste NVM netwerk van huizenzoekers. Hiermee ben je verzekerd dat je appartement door alle potentiële kopers wordt gezien. 

Dit zeggen onze klanten

Dhr. Spijkerman
Lees verder
"Martijn is een deskundig makelaar en heeft ons goed geholpen bij de verkoop van ons appartement. Als persoon is hij zeer plezierig in het contact, gedegen, betrouwbaar en integer."