Makelaar Utrecht

De verkoopmakelaar in De Meern met heldere communicatie en eerlijk advies

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

"Wij hebben Martijn als verkoopmakelaar ingeschakeld. Van begin tot eind van de verkoop een goed gevoel aan over gehouden. Martijn is professioneel, duidelijk in communicatie en houd je goed op de hoogte van alles."
Dhr. Mellaart

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Je zoekt een goede verkoopmakelaar in De Meern

Je hebt de beslissing gemaakt: je wilt je huis in De Meern verkopen. Een flinke stap waarbij je veel moet regelen.

Of je nu eerder een huis hebt verkocht of dit voor het eerst doet, het kan druk zijn, zeker als je ook een nieuw huis zoekt. Wij begrijpen dat. Daarom nemen we graag het werk uit handen. Als ervaren NVM-verkoopmakelaar met 15+ jaar ervaring hebben we een uitgebreid netwerk en een persoonlijke aanpak. We blijven betrokken bij het hele proces.

Wat is jouw huis waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.

Dit is wat onze gratis waardebepaling jou oplevert:

Verkoopmakelaar De Meern: om jouw huis te verkopen zoals het hoort

Jouw huis verkoop je maar één keer, dus het is belangrijk om dat goed te doen. Daarom zijn we de verkoopmakelaar die jouw huis verkoopt, alsof het die van ons is. We gaan een stap verder als dat nodig is, omdat we doorgaan waar anderen stoppen. De verkoop van jouw woning krijgt bij ons de volledige aandacht.

Laten we eerst eens kennismaken

Dat we er helemaal voor gaan kunnen we je natuurlijk vertellen, maar we zouden het je liever bewijzen. Dat doen we bijvoorbeeld tijdens een gratis en vrijblijvende kennismaking. We komen gewoon bij je langs in De Meern, op een moment dat het jou uitkomt.

Jij vertelt ons jouw verhaal, over je wensen en je laat ons de woning zien. Wij kunnen daardoor direct een gratis waardebepaling doen. Daarmee schatten we nauwkeurig in wat de woning waard is. Aan de hand daarvan maken we het verkoopplan, met de verkoopstrategie en de vraagprijs die we voorstellen. We gaan graag aan de slag als verkoopmakelaar voor je woning in De Meern.

6 redenen om Stap Makelaars te kiezen

Als we het onze klanten vragen weten ze wel 10 redenen te noemen waarom ze voor ons zouden kiezen. De zes meest genoemde hebben we voor je verzameld, zodat je een beter beeld krijgt van waar anderen ons om waarderen. En waarmee we jou graag goed van dienst zijn als verkoopmakelaar, om jouw woning te verkopen in De Meern en omgeving.

Persoonlijk en betrokken

Professioneel en toch persoonlijk. We komen goed beslagen ten ijs en zijn betrokken. Zo maken we voor jou het verschil bij verkoop.

Wij kennen De Meern en hebben 15 jaar ervaring

We hebben ons werkgebied in De Meern en 15 jaar ervaring in de omgeving. Daardoor kennen we jouw woning, de buurt en de regio.

Grote marketing schijnwerpers

Met een uitgekiend marketingplan promoten wij jouw woning op o.a. funda en social media voor de maximale aandacht. Zo vinden we sneller een koper voor jouw woning.

Eerlijke & heldere communicatie

Wie goed kan kletsen kan nog niet verkopen. Wij zijn jouw NVM verkoopmakelaar die aan jouw kant staat, helder communiceert en eerlijk advies geeft.

Sneller verkopen dankzij het grootste netwerk van huizenzoekers

Als makelaar hebben we het grootste netwerk van huizenzoekers in Nederland. Wij vinden de kijkers en uiteindelijk de koper die jij voor jouw woning zoekt.

Een stapje extra

Als dat nodig is zetten we een stap extra. Dus verdient jouw woning extra aandacht? Ook buiten kantooruren? Geen zorgen. Wij houden van ons vak, dus regelen dat.

Wat is jouw huis waard?

Wij doen een gratis waardebepaling op basis van onze gespecialiseerde kennis van de actuele woningmarkt en uiteraard onze jarenlange ervaring in Utrecht. Als NVM makelaar zijn we aangesloten bij het grootste netwerk van vastgoedprofessionals. Daarom zijn wij in staat om je te voorzien van deskundig advies betreffende de optimale prijsstelling voor verkoop. Ook zorgen we voor een uitgekiend verkoopplan en een doordachte verkoopstrategie.

Wie is de makelaar? Stap Makelaars als verkoopmakelaar in De Meern

De oprichter van Stap Makelaars is Martijn van Welzenes. Hoewel zijn professionele reis begon als een zeebioloog, besloot hij jaren later het roer volledig om te gooien. Het bijzondere is dat hij dezelfde waarden die hij destijds in zijn vorige vakgebied koesterde, nu in zijn rol als makelaar toepast: alles tot op de bodem uitzoeken om woonwensen waar te maken.

Van zeebioloog tot verkoopmakelaar

Van een leven als zeebioloog naar een carrière als verkoopmakelaar en taxateur. Martijn deelt zijn motivatie: “Gedurende mijn vijftien jaar als verkoopmakelaar en taxateur, staan voor mij observatie, luisteren, doorvragen en hulp bieden centraal. Een huis is een belangrijk onderdeel van een prettig leven. Ik ben dan ook altijd nieuwsgierig naar hoe mensen hun droomhuis zien. Welke stappen willen jullie zetten? Wat drijft jullie om te verkopen? Mijn missie is om jullie volledig te ontzorgen.”

Als register makelaar en ervaren NVM verkoopmakelaar beschikken we over alle vereiste diploma’s en erkenningen om woningen deskundig en met volledige expertise te verkopen. Maar er is meer. Martijn deelt zijn kennis ook met anderen: “Met dezelfde passie die ik had voor mijn studie in de zeebiologie, heb ik de opleiding tot register makelaar en taxateur gevolgd en ben ik afgestudeerd als MSc in vastgoedbeleggen. Ik koester mijn liefde voor het vak en wil die graag delen. Daarom geef ik les bij verschillende opleidingen in o.a. taxatieleer en vastgoedrekenen.”

Wat wij voor jouw doen

Als verkopend makelaar ontzorgen we je in het complete verkoopproces, wat onder andere bestaat uit:

Je kan ons natuurlijk gerust bellen, appen of mailen met al je vragen, maar wij zullen je tegelijkertijd goed op de hoogte houden. Zodat belangrijke beslissingen altijd in overleg worden gedaan.

Wat je van ons kan verwachten

Wij beschikken over het grootste netwerk van potentiële zoekers. Hiermee krijg je in één keer toegang tot het grootste aantal potentiële kopers voor jouw woning.

We promoten jouw woning met een uitgebreide presentatie op funda en social media

Wij geven je goede adviezen over kleine verbeteringen aan je woning waarmee je huis nog beter verkocht kan worden. Eventueel adviseren wij een goeie stylist.

We maken foto’s en plattegronden die kopers graag willen zien en die potentie van jouw woning duidelijk naar voren brengen. Aan alles wordt gedacht van professionele foto’s, 360 graden foto’s, video, NEN2580 meetrapport, tot 2D en 3D plattegronden.

Wij zorgen voor kloppende gegevens over jouw woning, zodat discussies achteraf voorkomen worden.

We zorgen dat je huis in de straat lekker opvalt met ons unieke ‘Stap binnen’ te koopbord.

Wij nemen uitgebreid de tijd voor bezichtigingen zodat potentiële kopers zich op hun gemak voelen en er ruimte is om vragen te stellen.

We onderhandelen om het beste resultaat voor jou te bereiken. Vooraf en gedurende het proces bespreken we telkens je wensen zodat de uitkomst naadloos aansluit op jouw doelen.

Wij controleren of alles klopt tot aan de notaris en doen vooraf nog een eindinspectie bij de woning.

Onze score in klanttevredenheid

0 +

Meer dan 1500 tevreden klanten in de afgelopen 15 jaar

0

Klanten beoordelen ons met een 9,5 op Funda en Google

0 +

We ontvingen meer dan 100 geweldige reviews

Volledige ontzorging bij verkoop

Het is het grootste compliment dat klanten ons kunnen maken als ze zeggen dat ze volledig vertrouwen op onze expertise en geen stress ervaren. Er komt namelijk veel kijken bij het verkopen van de woning. Eerst moet er veel geregeld worden, en zodra je een bod ontvangt wordt het snel spannender. Wij zorgen ervoor dat hele proces soepel verloopt.

Dat geldt voor de opname, voor de presentatie en promotie en voor het ontvangen van de biedingen en de onderhandelen. Bovendien helpen we je met het opstellen van het koopcontract en zorgen we ervoor dat je vol vertrouwen naar de notaris kunt. We begeleiden je tijdens het volledige verkoopproces. Dat is het voordeel van een ervaren verkoopmakelaar.

Beste verkoopmakelaar in De Meern

Volgens veel van onze klanten zijn we de beste verkoopmakelaar in De Meern. Dat zouden we over onszelf natuurlijk niet snel zeggen. Wat we wel zouden zeggen? We leggen graag uit over hoe we werken en wat we voor je kunnen betekenen.

Hallo, wij zijn Stap Makelaars

Wij doen alles net even anders. Wij staan aan jouw zijde, luisteren graag naar jouw wensen en voorzien je van het beste advies. We staan voor eerlijkheid, transparantie, vakmanschap en klantgerichtheid. We onderscheiden ons dan ook met onze écht goede service.

Met veel plezier helpen we al 15 jaar tevreden klanten. Zij vertellen ons dat we doorgaan waar anderen stoppen. Daar zijn we best een beetje trots op!

Bovendien willen we altijd beter worden. Alleen zo kunnen we de beste NVM makelaar of taxateur zijn voor onze klanten. Als echte vakidioten gaan we vol enthousiasme aan de slag om hun huis voor het beste bod te verkopen en hen buitengewoon tevreden te maken. Dat ons dit meestal lukt, blijkt uit onze hoge klanttevredenheidscore van 9,5! Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

We zijn niet alleen ervaren verkoopmakelaars, maar ook ervaren aankoopmakelaars en taxateurs. Ook kunnen we helpen met een goed en onafhankelijk hypotheekadvies, door onze samenwerking met ervaren hypotheekadviseurs. Dat maakt ons allround, met ervaring en kennis van alles wat er belangrijk is bij het verkopen, aankopen en taxeren van woningen. Daarom zijn we in staat om jou het beste te begeleiden.

We verkopen woningen in De Meern en in de directe omgeving. Wij kennen de buurt waar jij woont goed. We werken deskundig en met een professioneel team. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om je persoonlijke aandacht te schenken. Bij ons schakel je altijd direct met de verkoopmakelaar. Wij kennen onze klanten bij hun voornaam. Dit alles maakt ons misschien wel de beste partij die je kunt inschakelen.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor. Of vraag een gratis waardebepaling aan. Dat kost helemaal niets.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor. Of vraag een gratis waardebepaling aan. Dat kost helemaal niets.

Hallo, wij zijn Stap Makelaars. Stap binnen bij onze makelaardij in Utrecht!

Wij doen alles net even anders. Wij staan aan jouw zijde, luisteren graag naar jouw wensen en voorzien je van het beste advies. We staan voor eerlijkheid, transparantie, vakmanschap en klantgerichtheid. We onderscheiden ons dan ook met onze écht goede service.

Met veel plezier helpen we al 15 jaar tevreden klanten. Zij vertellen ons dat we doorgaan waar anderen stoppen. Daar zijn we best een beetje trots op!

Bovendien willen we altijd beter worden. Alleen zo kunnen we de beste NVM makelaar of taxateur zijn voor onze klanten. Als echte vakidioten gaan we vol enthousiasme aan de slag om hun huis voor het beste bod te verkopen en hen buitengewoon tevreden te maken. Dat ons dit meestal lukt, blijkt uit onze hoge klanttevredenheidscore van 9,5! Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

We zijn niet alleen ervaren verkoopmakelaars, maar ook ervaren aankoopmakelaars en taxateurs. Ook kunnen we helpen met een goed en onafhankelijk hypotheekadvies, door onze samenwerking met ervaren hypotheekadviseurs. Dat maakt ons allround, met ervaring en kennis van alles wat er belangrijk is bij het verkopen, aankopen en taxeren van woningen. Daarom zijn we in staat om jou het beste te begeleiden.

We verkopen woningen in De Meern en in de directe omgeving. Wij kennen de buurt waar jij woont goed. We werken deskundig en met een professioneel team. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om je persoonlijke aandacht te schenken. Bij ons schakel je altijd direct met de verkoopmakelaar. Wij kennen onze klanten bij hun voornaam. Dit alles maakt ons misschien wel de beste partij die je kunt inschakelen.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor. Of vraag een gratis waardebepaling aan. Dat kost helemaal niets.

Zo werkt het bij ons

In 6 stappen verkocht

Kennismaken

Jij wil ons vast iets beter leren kennen, voordat je een verkoopmakelaar kiest. Daarom komen we graag bij je langs. En om kennis te maken, waarbij jouw wensen centraal staan. Zodra we die begrijpen vertellen we wat we kunnen betekenen.

Offerte voor onze diensten

Na het gesprek ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Daarin staat alles nog eens op papier, inclusief de besproken verkoopstrategie, het verkoopplan en de verkoopprijs die we voorstellen. In de offerte staat precies wat we voor je zullen doen en wat dat kost.

Presentatie en promotie

Wij zorgen voor de professionele presentatie met een complete vermelding op funda. En we doen de promotie, met foto’s, plattegronden en bijvoorbeeld een video. We voeren het verkoopplan voor je uit, zodat je zo snel mogelijk geïnteresseerde kijkers aantrekt. Daarnaast benaderen we actief potentiele zoekers en indien nodig verzorgen we (buur)mailings.

Bezichtigingen zonder omkijken

Naar de bezichtigingen heb je geen omkijken, dat regelen wij voor je. Dat geldt voor kijkers via funda en via internet, net als voor huizenzoekers vanuit ons NVM-netwerk. Wij leiden ze rond, vertellen ze over de woning en voorzien ze van alle belangrijke informatie.

Onderhandelen en verkopen voor het beste bod

We streven ernaar om de beste verkoopmakelaar te zijn die jij je kunt wensen door goed te onderhandelen en jouw huis te verkopen voor het beste bod. Welk bod het beste is bepalen we in overleg en hangt vaak samen met welke voorwaarden het bod heeft. Zoals gewenste oplevering en wel of geen voorbehoud van financiering en/of bouwkundige keuring.

Goed voorbereid naar de notaris

Nadat de koop definitief is en alle voorwaarden uit de koopakte zijn verlopen. Volgt er op de dag van de overdracht nog een eindinspectie bij de woning en controleren wij nog de documenten die getekend worden bij de notaris. Zo sluit je met een goed gevoel de verkoop van je woning

Wat klanten over ons zeggen

Klanten zijn heel tevreden, ze waarderen ons gemiddeld met een 9,5 op funda en Google. Daar zijn we trots op. Graag delen we een paar van de ervaringen van onze klanten.

“Martijn is een zeer betrokken, vriendelijk en deskundige makelaar. Martijn was laagdrempelig benaderbaar via telefoon of whatsapp. We hebben van tevoren onze wensen aangegeven en Martijn dacht goed mee. Dit alles voor een eerlijke prijs.”

Dhr. Beun

“Uitstekende dienstverlening met kennis van zaken. Martijn is een betrouwbare verkoopmakelaar in De Meern die ons tijdens het gehele traject heeft begeleid en geadviseerd. Wij hebben Stap Makelaars ervaren als zeer klantgericht, informatief en dienstverlenend.”

Dhr. Lam

“Mede door zijn slimme verkoopstrategie hebben wij het huis voor een zeer goede prijs kunnen verkopen. Wij raden mensen van harte aan om Martijn in te huren als verkoopmakelaar in De Meern!”

Mevr. Boelhouwer

“Martijn gaf eerlijk advies en geen verkooppraatje, waardoor ik uiteindelijk mijn huis gunstig heb kunnen verkopen. Ik raad hem zeker aan.”

Dhr. Levy

“Het is zeer prettig samenwerken met Martijn. Afspraken worden goed nagekomen en dat met goede en heldere communicatie. Ook is de marktkennis en inschatting zeer goed. Ik zou Martijn graag aanraden als verkopend makelaar!”

Mevr. Van Blokland

“Martijn is een deskundig makelaar en heeft ons goed geholpen bij de verkoop van ons appartement. Als persoon is hij zeer plezierig in het contact, gedegen, betrouwbaar en integer.”

Dhr. Spijkerman

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over ons als verkoopmakelaar in De Meern

We berekenen een vast tarief als verkoopmakelaar, omdat we weten hoeveel werk erin zit. Dat tarief bespreken we graag met je, tijdens een persoonlijke kennismaking. We kunnen je dan ook direct aangeven wat we voor dat bedrag doen, dus wat je van ons mag verwachten als makelaar voor verkoop in De Meern.

De kosten voor ons als verkoopmakelaar zijn helaas niet aftrekbaar. Je mag alleen kosten aftrekken voor de financiering van een woning, als je aan de voorwaarden voldoet. Dat kan bijvoorbeeld gelden voor het hypotheekadvies. Wel verdienen we onze eigen kosten regelmatig terug, dankzij scherpe onderhandelingen en een betere verkoopprijs voor jouw woning.

Natuurlijk, je kunt er ook voor kiezen om het zelf te doen. Houd er wel rekening mee dat er veel bij komt kijken. Bovendien heb je een makelaar nodig voor een vermelding op funda. In ons geval krijg je zelfs de meest complete vermelding. Daarmee maak je de kans op (snelle) verkoop een stuk groter. Ook begeleiden we je technisch en juridisch, dus zie je niets over het hoofd.

Bekijk bijvoorbeeld de reviews en beoordelingen door klanten, net als de ervaring van de makelaar. Kies voor een NVM-makelaar en een makelaarskantoor dat is gediplomeerd als register makelaar. Op die manier weet je zeker dat je voor kwaliteit kiest. Maak daarna altijd even kennis, om zelf te ervaren of er een klik is. Wij komen graag bij je langs.

Ja, we zijn zowel verkoopmakelaar als aankoopmakelaar. We helpen je dus ook graag met de aankoop van je nieuwe woning als je die nog niet op het oog hebt.

Dit zeggen onze klanten

Dhr. Keijmel
Lees verder
"Zeer positief over Martijn. Helder in communicatie, neemt de tijd voor je en is bijzonder transparant. Martijn heeft gezorgd voor een zeer snelle verkoop van mijn woning en me daarin heel erg ontzorgd."