Je woning verkopen? Pak het slim aan. Met een makelaar met kennis van zaken

Je hebt het besluit genomen om jouw huis te verkopen? Of je twijfelt nog of je de stap gaat zetten? Een spannende periode. Onze mensen zijn graag een luisterend oor en verliezen bij de verkoop het resultaat niet uit het oog. Stap Makelaars ontzorgt jou in het complete verkoopproces. Met een open en reële inschatting van de verkoopkansen. Dit gecombineerd met een slimme verkoopstrategie zorgt ervoor dat jouw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. 

1.

Kennismaking en waardebepaling

Kennismaken met het huis, maar nog belangrijker: met jou. Hebben we een klik, vertrouw je op onze expertise? Onderdeel in deze stap is onze kijk op de markt en jouw wensen die uiteindelijk de verkoopstrategie bepalen.
2.

Presentatie

Het presentabel maken van de woning is cruciaal in het verkoopproces. Pakkende foto's met oog voor styling, 360 graden foto's, videos, 2D en 3D plattegronden en een meetrapport; wij zorgen ervoor.
3.

Marketing

Prijs is belangrijk maar niet het enige. Denk ook aan de juiste Funda filterinstellingen, aan flyers, social media en nog veel meer. Wij zorgen voor elk object voor een opmaat gemaakte marketingstrategie.
4.

Verkoopstrategie

Wij maken een passende verkoopstrategie om jouw wensen waar te maken. Belangrijk om te weten is dat het bereik van Stap Makelaars net zo groot is als die van elke NVM makelaar. Heel groot dus!
5.

Bezichtigingen

Alle vragen van de kijker moeten beantwoord worden. Logisch? Voor ons wel! Wij doen er alles aan dat de potentiële koper tot in detail geïnformeerd wordt en zich prettig voelt in het proces.
6.

Onderhandelen

Een open biedproces, inschrijving of veiling? Alle vormen kunnen tegenwoordig. Desgewenst helemaal digitaal.
7.

Afronding

De koopakte, ontbindende voorwaarden, de laatste woninginspectie, de gang naar de notaris; wij ontzorgen jou in dit proces. Het is ons vak. Ons dagelijks werk.
stap 5 makelaar utrecht
Rust en groen rondom historische woonboerderij

Dichter bij dochters en kleinkinderen

Lees meer
Stap 2 makelaar utrecht
Voorliefde voor oude huizen

Rustige straat en grote tuin

Lees meer