Taxatie Maarssen

Snel een NWWI-gecertificeerde taxatie in Maarssen nodig?

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

"Martijn is een deskundige taxateur en heeft ons goed geholpen. Als persoon is hij zeer plezierig in het contact, gedegen, betrouwbaar en integer."
Dhr. Spijkerman

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Erkende en gevalideerde taxatie in Maarssen

Kies voor een erkende en gevalideerde taxatie in Maarssen om zeker te weten dat het goed zit. Wij werken volgens de richtlijnen van de NRVT en stellen taxatierapporten op die het NWWI valideert. Onze rapporten worden door alle banken en geldverstrekkers accepteren.

Ervaren taxateur: voor ieder type woning

Dankzij de jarenlange ervaring van onze taxateurs in Maarssen kennen we de wijken, de straten en zelfs de verschillende type woningen. Wij taxeren woonhuizen en appartementen, zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Kortom: zoek je een taxateur die een gevalideerd taxatierapport kan opstellen , bijvoorbeeld om een hypotheek aan te vragen? Wij helpen je er graag mee.

Standaard binnen 3 tot 5 dagen het taxatierapport

Een taxatie is vakwerk, maar dat betekent niet dat het lang hoeft te duren. Als jij contact opneemt plannen we zo snel mogelijk een afspraak. Wij nemen de woning op, lopen alles zorgvuldig na en stellen het taxatierapport op. Dat laten we valideren door het NWWI. Zij sturen het rapport na validatie aan je door.

Direct contact met onze taxateur in Maarssen

We zijn een relatief klein kantoor, dus je schakelt direct met onze taxateur. We hebben geen tussenpersonen waar je eerst langs moet. In plaats daarvan houden we de lijnen liever kort, zodat jij het tempo ervaart dat je belangrijk vindt.

Heb je vooraf vragen voor onze taxateur? We leggen je graag uit hoe we werken, waar we tijdens een taxatie op letten en hoe je het taxatierapport kunt gebruiken. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en niet voor verrassingen komt te staan.

6 redenen om voor Stap Makelaars te kiezen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,5 op funda en Google. Dat geldt voor onze taxaties en ons werk als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Bovendien noemen klanten nog zes andere redenen waarom ze voor ons kiezen.

Spreek de taxateur

Direct contact met de taxateur. Dat is het grote voordeel van een klein kantoor.

Bekend in Maarssen

Wij kennen Maarssen als onze broekzak. We taxeren in een straal van 20 kilometer rond Utrecht.

Erkend en gevalideerd

Het taxatierapport is NWWI-gevalideerd en geschikt voor alle geldverstrekkers en banken.

Binnen 24 uur een afspraak

We maken dezelfde dag nog een afspraak zodat je weet waar je aan toe bent.

Binnen 5 dagen het rapport

Het taxatierapport is binnen 5 dagen beschikbaar en vaak al binnen 3 dagen.

Voor een vaste prijs

Je betaalt een vaste prijs, zonder verrassingen. Jouw standaard-taxatie kost €695, inclusief NWWI-validatiekosten.

Wat kost een taxatie?

Wat kost het taxeren van een huis in Utrecht? Bij ons betaal je geen hoger tarief als het huis groter is Wij taxeren voor een vast bedrag van € 695 inclusief btw en inclusief NWWI-validatiekosten. Dit tarief geldt voor een standaard taxatie. Afwijkende kosten en/of voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op met onze taxateur.

Gratis waardebepaling is geen taxatie

Soms halen klanten deze twee begrippen door elkaar en daarom lichten we dat hier graag toe. Een gratis waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie.

Tijdens een taxatie doen we een gedetailleerde woningopname, waar we ruim de tijd voor nemen. Stellen het taxatierapport op en laten dat valideren door het NWWI. Je kunt het taxatierapport bijvoorbeeld gebruiken om een hypotheek aan te vragen. Daarom berekenen we € 695 voor een taxatie.

Een gratis waardebepaling doen we als je de woning wilt verkopen. We nemen de woning op. Aan de hand daarvan maken we het verkoopplan, met de verkoopstrategie en een voorgestelde vraagprijs.

Onze score in klanttevredenheid

0 +

Meer dan 1500 tevreden klanten in de afgelopen 15 jaar

0

Klanten beoordelen ons met een 9,5 op Funda en Google

0 +

We ontvingen meer dan 100 geweldige reviews

Waarom laten taxeren?

Onze taxateur in Maarssen taxeert alle type woningen. Dus heb je een taxatie nodig van jouw eengezinswoning, rijtjeshuis, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning in Maarssen? Wij komen bij je langs en voeren de taxatie deskundig voor je uit.

Taxaties in Maarssen voor onder andere hypotheekaanvragen en meer

Wij doen taxaties in Maarssen om allerlei redenen. Veel mensen vragen een taxatie aan voor een hypotheekaanvraag. Het is in dat geval de bank of geldverstrekker die er om vraagt. Uiteraard taxeren we ook voor andere redenen, dus bij nalatenschappen, erfenissen en successies, net als om allerlei fiscale redenen.

Het is bovendien een goed idee om de woning te laten taxeren als de bank de rente wijzigt. Of als je hebt afgelost en de schuld-waardeverhouding (loan to value) is veranderd. In sommige gevallen betaal je dan een lagere rente (opslag). Niet alle banken wijzen je daarop, het is daarom belangrijk om dat zelf in de gaten te houden.

Twijfel je over een taxatie in Maarssen? Als je benieuwd bent of dat een goed idee is denken we graag met je mee. Ook als je een beleggingsobject zoals een appartement of een woning in verhuurde staat wilt taxeren kunnen we dat voor je doen, inclusief gevalideerd taxatierapport.

Taxatie in Maarssen? Wij stellen een NWWI taxatierapport op

Onze taxateurs stellen een gevalideerd NWWI taxatierapport op voor jouw taxatie in Maarssen. De taxatie wordt volgens strikte normen en eisen vanuit het NRVT en NWWI opgesteld. Zo ben je verzekerd dat jouw taxatierapport in Maarssen door alle banken en geldverstrekkers wordt geaccepteerd.

Laat jouw huis taxeren door onze taxateurs

Een taxatierapport van je nieuwe huis is vaak een vereiste voor de bank. Als we niet al je makelaar waren, helpen we graag met de taxatie. Als we wel je makelaar zijn, kunnen we dit niet zelf doen. Maar dan hebben we een betrouwbaar netwerk van taxateurs om dit snel voor je te regelen. Vertrouw op Stap Makelaars voor een nauwkeurige NWWI.

Over Stap Makelaars

Wij zijn erkende taxateurs in Maarssen. Ons doel is om binnen 24 uur een afspraak met je te plannen, zodat je het uitgebreide taxatierapport binnen 5 dagen in handen hebt. Maar in de regel is dit vaak binnen 3 dagen. Bij ons krijg je direct toegang tot de taxateur, waardoor je altijd snel en persoonlijk contact hebt.

We doen niet alleen taxaties. Onze specialisten zijn zowel NVM aankoopmakelaar, NVM verkoopmakelaar en taxateur. Dit biedt een aanzienlijk voordeel, omdat we dagelijks betrokken zijn bij woningen in Maarssen en omstreken in beide functies. Hierdoor kunnen we de waarde van het huis, de locatie en de omgeving beter inschatten.

We hebben al 15 jaar met veel plezier talloze tevreden klanten geholpen. Zij vertellen ons dat we een snelle service bieden, goed communiceren en dat we doorgaan waar anderen stoppen. Wij hanteren het principe dat wij pas tevreden zijn als onze klanten dat zijn. Dit heeft ons een klanttevredenheidsscore van 9,5 opgeleverd. Daar zijn we best een beetje trots op!

Als je meer wilt weten over onze achtergrond, opleidingen, werkgebied en expertise, aarzel dan niet om ons je vragen te stellen of bekijk de pagina ‘Over ons’ op onze website.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor.

Hallo, wij zijn Stap Makelaars.

Wij zijn taxateurs in Utrecht voor een erkende en NWWI-gecertificeerde taxatie. Wij streven ernaar om binnen 24 uur een afspraak te plannen, zodat je het taxatierapport binnen 3 tot 5 dagen ontvangt. Je spreekt bij ons meteen met de taxateur, dus je hebt altijd direct het juiste contact.

We doen niet alleen taxaties. Onze specialisten zijn zowel NVM aankoopmakelaar, NVM verkoopmakelaar als taxateur. Dat biedt een belangrijk voordeel, omdat we én makelaar én als taxateur dagelijks woningen in Utrecht en omgeving zien. Het helpt ons bij het correct inschatten van de waarde van de woning waarbij we goed rekening houden met de ligging en omgeving.

Met veel plezier helpen we al 15 jaar tevreden klanten. Zij vertellen ons dat we een snelle service bieden, goed communiceren en dat we doorgaan waar anderen stoppen. Wij hanteren het principe dat wij pas tevreden zijn als onze klanten dat zijn. Dit heeft ons een klanttevredenheidsscore van 9,5 opgeleverd. Daar zijn we best een beetje trots op!

Zo werkt het stap voor stap

Doe jouw aanvraag

Neem contact met ons op en doe jouw aanvraag. Wij reageren standaard binnen 24 uur. En vaak al binnen een paar uur. Zo winnen we kostbare tijd, omdat we begrijpen dat jij snel wilt schakelen als bijvoorbeeld de bank vraagt om een taxatierapport.

Maak een afspraak

Onze taxateur stelt jou een paar belangrijke vragen. Zo schatten we in wat er moet gebeuren. We melden de taxatie aan bij het NWWI, die de opdracht klaarzet. Vervolgens maken we de afspraak. Vaak lukt het al om binnen een paar dagen de taxatie op te nemen.

Taxatie van jouw woning

Onze taxateurs in Maarssen of Utrecht taxeren jouw woning. We letten onder andere op diverse woningkenmerken zoals woonoppervlakte, inhoud, energiezuinigheid en de kwaliteit van gebruikte materialen. Daarnaast analyseren we de onderhoudsconditie van de woning, net als de ligging en de omgeving. Maar ook kijken we naar de huidige woningmarkt.

NWWI taxatierapport

Vervolgens stellen we het taxatierapport op. Dit doen wij op kantoor. Als het rapport gereed is, wordt het rapport door het NWWI gecontroleerd en gevalideerd. Jij ontvangt het door het NWWI gevalideerde taxatierapport van het NWWI, nadat het volledig is afgerond.

Wat klanten over ons zeggen

Het liefst laten we onze klanten aan het woord. Zij kunnen ten slotte het best vertellen hoe ze onze service ervaren en waarom ze ons zouden aanbevelen bij jou.

“Martijn is zeer deskundig in zijn beroep, altijd toegankelijk en neemt goed de tijd om zaken voor te bereiden.”

Mevr. Sluga

“Martijn reageert snel, is helder in zijn advies en werkwijze. Ik vond het een hele prettige samenwerking!”

Mevr. Alberson

“Vlotte soepele communicatie, ook in de avond bij vragen nog een reactie. Deze makelaar kent zijn markt en zet zich volledig in voor zijn cliënten. Ga vooral zo door!”

Dhr. Verhoef

“Martijn is super behulpzaam, heeft goede marktkennis en is goed bereikbaar (ook ’s avonds en in het weekend)! Superfijn kantoor!”

Mevr. Fransen

“Martijn is behalve een prettig persoon ook een goed geïnformeerde, deskundige taxateur / makelaar. Hij houdt de lijntjes kort en bespreekt alles met de opdrachtgever.”

Dhr. Hoekema

“We hebben zeer prettig samengewerkt met Martijn. Hij valt op door zijn deskundigheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en punctualiteit.”

Dhr. Akerboom

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over taxaties in Maarssen​

Wij taxeren voor een vast bedrag van € 695 inclusief btw en inclusief NWWI-validatiekosten. Dit tarief geldt voor een standaard taxatie. Afwijkende kosten en/of voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op met onze taxateur.

Ja, we mogen taxeren in Maarssen. We taxeren in een straal van 20 kilometer rondom Utrecht. Dat betekent dat onze taxateurs werkt in bijvoorbeeld Breukelen, Kockengen, Harmelen, Vleuten, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Vianen, Bunnik, Driebergen, Zeist, De Bilt, Bilthoven en Soesterberg.

Onze taxateur in Maarssen let onder andere op de volgende woningkenmerken woonoppervlakte, inhoud, energiezuinigheid en de kwaliteit van gebruikte materialen. Ook kijken we naar de onderhoudsconditie van de woning, net als de ligging en de omgeving. Maar ook kijken wij naar de huidige woningmarkt.

Een taxatie kost € 695 inclusief btw en dus niet gratis. Voor dat bedrag taxeren we volgens de NRVT-richtlijnen en laten we het NWWI het taxatierapport valideren. We kunnen een gratis waardebepaling uitvoeren als je voornemens bent om de woning te verkopen.

Tijdens een gratis waardebepaling nemen we de woning op, maar stellen we geen (gevalideerd) taxatierapport op. In plaats daarvan maken we een inschatting van de waarde, een verkoopplan en een passende verkoopstrategie. De waardebepaling voeren we uit als je jouw huis wilt verkopen.

Dit zeggen onze klanten

Dhr. Schuurman
Lees verder
"Persoonlijk, prettig en integer. Veel ervaring. In de communicatie toegankelijk, zelfs bij vragen die buiten de overeenkomst vallen konden we bij hem terecht. Praktisch gezien werkt hij digitaal op een prettige en overzichtelijke manier. Wij raden Stap Makelaars aan."