Jouw huis verkopen in Vleuten met heldere communicatie en eerlijk advies

Huis verkopen Vleuten

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

"Martijn is behalve een prettig persoon ook een goed geïnformeerde, deskundige makelaar. Hij houdt de lijntjes kort en bespreekt alles met de opdrachtgever."
Dhr. Hoekema

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

NVM-verkoopmakelaar om je huis in Vleuten te verkopen

De keuze is gemaakt: je wilt je woning in Vleuten verkopen. Of je nu eerder verkocht hebt of dit je eerste keer is, en met een oog op een nieuw huis is het een drukke tijd. Begrijpelijk. Daarom nemen wij graag het werk van je over. Als ervaren NVM-makelaar met 15 jaar ervaring, een uitgebreid netwerk en een persoonlijke aanpak, staan we aan je zijde. Jouw belangen zijn ons doel.

Wat is jouw huis waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.

Dit is wat onze gratis waardebepaling jou oplevert:

Waarom kiezen voor een verkoopmakelaar?

Een huis verkopen is een vak. Tenminste, als je het ons vraagt. Weet jij bijvoorbeeld wat er precies in het koopcontract moet staan? En kun je zelf de plattegronden maken? Het is al meer dan 15 jaar ons vak. We verkopen woningen in Vleuten, in Utrecht en om andere plaatsen in de regio. Bovendien beschikken we over het grootste netwerk met huizenkopers én zorgen we voor grote marketing campagne op funda. Bovendien hebben we een groot bereik op social media en zetten we jouw woning dus optimaal in te schijnwerpers.

Laten we kennismaken

Nodig ons uit voor een kennismakingsgesprek. Dat is zonder enige verplichting. Als jij dat gesprek als prettig ervaart gaan we graag voor je aan de slag. We komen graag bij je langs, omdat we dan ook meteen de woning bekijken en aan de hand daarvan het verkoopplan met je door kunnen nemen en een gratis waardebepaling kunnen opmaken.

Tijdens het gesprek luisteren we naar jouw wensen en geven eerlijk advies. Als we jouw wensen begrijpen en de woning goed hebben opgenomen, vertellen we ons verhaal. En leggen we graag uit wat we doen als verkoopmakelaar. Zo geven we jou het vertrouwen voor de verkoop van de woning in Vleuten.

6 redenen om voor Stap Makelaars te kiezen

Je wilt in Vleuten jouw huis verkopen: onze ervaren en deskundige makelaars helpen je graag. Wij gaan door waar anderen stoppen. Daarom kiezen klanten graag voor ons.

Persoonlijk en betrokken

Professioneel en toch persoonlijk. We komen goed beslagen ten ijs en zijn betrokken. Zo maken we voor jou het verschil bij verkoop.

Wij kennen Vleuten en hebben 15 jaar ervaring

We hebben15 jaar ervaring in Vleuten en de omgeving. Daardoor kennen we jouw woning, de buurt en de regio.

Grote marketing schijnwerpers

Met een uitgekiend marketingplan promoten wij jouw woning op o.a. funda en social media voor de maximale aandacht.

Eerlijk advies & heldere communicatie

Wie goed kan kletsen kan nog niet verkopen. Wij zijn jouw NVM verkoopmakelaar die aan jouw kant staat, helder communiceert en eerlijk advies geeft.

Sneller verkopen dankzij het grootste netwerk van huizenzoekers

Als makelaar hebben we het grootste netwerk van huizenzoekers in Nederland.

Een stapje extra

Wij zetten graag een stap extra. Dus verdient jouw woning extra aandacht? Wij halen het beste eruit naar boven. Dus geen zorgen. Wij houden van ons vak, en regelen dat.

Onze score in klanttevredenheid

0 +

Meer dan 1500 tevreden klanten in de afgelopen 15 jaar

0

Klanten beoordelen ons met een 9,5 op Funda en Google

0 +

We ontvingen meer dan 100 geweldige reviews

Wat is jouw huis waard?

Wij doen een gratis waardebepaling op basis van onze gespecialiseerde kennis van de actuele woningmarkt en uiteraard onze jarenlange ervaring in Utrecht. Als NVM makelaar zijn we aangesloten bij het grootste netwerk van vastgoedprofessionals. Daarom zijn wij in staat om je te voorzien van deskundig advies betreffende de optimale prijsstelling voor verkoop. Ook zorgen we voor een uitgekiend verkoopplan en een doordachte verkoopstrategie.

Wie is de makelaar?

Wie is het brein achter Stap Makelaars? Dat is Martijn van Welzenes. Ondanks zijn oorspronkelijke carrière als zeebioloog, heeft hij vele jaren later koers gezet naar een heel ander vaarwater. Opvallend genoeg houdt hij in zijn nieuwe beroep dezelfde principes hoog die hij destijds in zijn vorige loopbaan zo waardevol vond: grondigheid en grote inzet. Alleen nu om woondromen werkelijkheid te maken.

Van zeebioloog tot verkoopmakelaar

Martijn vertelt: “Gedurende mijn vijftienjarige carrière als verkoopmakelaar en taxateur draait alles om zorgvuldig observeren, luisteren, diepgaand vragen stellen en helpen. Een huis is namelijk een belangrijk onderdeel van een plezierige leefomgeving en ik ben altijd nieuwsgierig naar hoe mensen hun ideale thuis voor zich zien. Welke stappen willen jullie nemen? Wat beweegt jullie om te verkopen? Mijn doel is om jullie volledig te ontzorgen.”

Als register makelaar en ervaren NVM-verkoopmakelaar bezit Martijn alle vereiste diploma’s en erkenningen om woningen met vakbekwaamheid en diepgaande expertise te verkopen. Maar er is meer. Martijn deelt zijn kennis met anderen: “Met dezelfde passie als waarmee ik ooit zeebiologie studeerde, volgde ik de opleiding tot register makelaar en taxateur. Ook behaalde ik een MSc in vastgoedbeleggen. Mijn liefde voor het vak wil ik graag delen, daarom geef ik les bij verschillende opleidingen in o.a. taxatieleer en vastgoedrekenen.”

Verkoop van jouw woning in Vleuten: met 15 jaar ervaring

Misschien verkoop je voor het eerst een woning. Dat is dan best spannend, omdat je niet precies weet wat er allemaal op je afkomt. Wij weten dat wel, omdat we al 15 jaar ervaring hebben. Ook bij jou in Vleuten verkopen we woningen. Dat geldt voor appartementen, voor eengezinswoningen zoals rijtjeshuizen en twee-onder-een-kap-woningen en dat geldt voor vrijstaande woningen en andere huizen.

Dankzij 15 jaar ervaring weten we ook dat ieder huis anders is. En dat jij misschien specifieke wensen hebt. Of dat je het spannend vindt, dus dat je een aantal vragen hebt. Tijdens de kennismaking leren we je graag beter kennen. Zodat we je daarna beter van dienst kunnen zijn. Wij begeleiden de verkoop van A tot Z. Bij ons ben je aan het juiste adres.

Zoek je een verkoopmakelaar in Vleuten om je huis te verkopen, die ook helpt met de aankoop van een nieuwe woning? We zijn verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en taxateur. Bovendien werken we samen met een aantal uitstekende hypotheekadviseurs, die je graag helpen.

Wat wij voor jouw doen

Als verkopend makelaar ontzorgen we je in het complete verkoopproces, wat onder andere bestaat uit:

Je kan ons natuurlijk gerust bellen, appen of mailen met al je vragen, maar wij zullen je tegelijkertijd goed op de hoogte houden. Zodat belangrijke beslissingen altijd in overleg worden gedaan.

Wat je van ons kan verwachten

Wij beschikken over het grootste netwerk van potentiële zoekers. Hiermee krijg je in één keer toegang tot het grootste aantal potentiële kopers voor jouw woning.

We promoten jouw woning met een uitgebreide presentatie op funda en social media

Wij geven je goede adviezen over kleine verbeteringen aan je woning waarmee je huis nog beter verkocht kan worden. Eventueel adviseren wij een goeie stylist.

We maken foto’s en plattegronden die kopers graag willen zien en die potentie van jouw woning duidelijk naar voren brengen. Aan alles wordt gedacht van professionele foto’s, 360 graden foto’s, video, NEN2580 meetrapport, tot 2D en 3D plattegronden.

Wij zorgen voor kloppende gegevens over jouw woning, zodat discussies achteraf voorkomen worden.

We zorgen dat je huis in de straat lekker opvalt met ons unieke ‘Stap binnen’ te koopbord.

Wij nemen uitgebreid de tijd voor bezichtigingen zodat potentiële kopers zich op hun gemak voelen en er ruimte is om vragen te stellen.

We onderhandelen om het beste resultaat voor jou te bereiken. Vooraf en gedurende het proces bespreken we telkens je wensen zodat de uitkomst naadloos aansluit op jouw doelen.

Wij controleren of alles klopt tot aan de notaris en doen vooraf nog een eindinspectie bij de woning.

Hallo, wij zijn Stap Makelaars

Wij doen alles net even anders. Wij staan aan jouw zijde, luisteren graag naar jouw wensen en voorzien je van het beste advies. We staan voor eerlijkheid, transparantie, vakmanschap en klantgerichtheid. We onderscheiden ons dan ook met onze écht goede service.

Met veel plezier helpen we al 15 jaar tevreden klanten. Zij vertellen ons dat we doorgaan waar anderen stoppen. Daar zijn we best een beetje trots op!

Bovendien willen we altijd beter worden. Alleen zo kunnen we de beste NVM makelaar of taxateur zijn voor onze klanten. Als echte vakidioten gaan we vol enthousiasme aan de slag om hun huis voor het beste bod te verkopen en hen buitengewoon tevreden te maken. Dat ons dit meestal lukt, blijkt uit onze hoge klanttevredenheidscore van 9,5! Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

We zijn niet alleen ervaren verkoopmakelaars, maar ook ervaren aankoopmakelaars en taxateurs. Ook kunnen we helpen met een goed en onafhankelijk hypotheekadvies, door onze samenwerking met ervaren hypotheekadviseurs. Dat maakt ons allround, met ervaring en kennis van alles wat er belangrijk is bij het verkopen, aankopen en taxeren van woningen. Daarom zijn we in staat om jou het beste te begeleiden.

We verkopen woningen in Vleuten en in de directe omgeving. Wij kennen de buurt waar jij woont goed. We werken deskundig en met een professioneel team. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om je persoonlijke aandacht te schenken. Bij ons schakel je altijd direct met de verkoopmakelaar. Wij kennen onze klanten bij hun voornaam. Dit alles maakt ons misschien wel de beste partij die je kunt inschakelen.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor. Of vraag een gratis waardebepaling aan. Dat kost helemaal niets.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor. Of vraag een gratis waardebepaling aan. Dat kost helemaal niets.

Hallo, wij zijn Stap Makelaars. Stap binnen bij onze makelaardij in Utrecht!

Wij doen alles net even anders. Wij staan aan jouw zijde, luisteren graag naar jouw wensen en voorzien je van het beste advies. We staan voor eerlijkheid, transparantie, vakmanschap en klantgerichtheid. We onderscheiden ons dan ook met onze écht goede service.

Met veel plezier helpen we al 15 jaar tevreden klanten. Zij vertellen ons dat we doorgaan waar anderen stoppen. Daar zijn we best een beetje trots op!

Bovendien willen we altijd beter worden. Alleen zo kunnen we de beste NVM makelaar of taxateur zijn voor onze klanten. Als echte vakidioten gaan we vol enthousiasme aan de slag om hun huis voor het beste bod te verkopen en hen buitengewoon tevreden te maken. Dat ons dit meestal lukt, blijkt uit onze hoge klanttevredenheidscore van 9,5! Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

We zijn niet alleen ervaren verkoopmakelaars, maar ook ervaren aankoopmakelaars en taxateurs. Ook kunnen we helpen met een goed en onafhankelijk hypotheekadvies, door onze samenwerking met ervaren hypotheekadviseurs. Dat maakt ons allround, met ervaring en kennis van alles wat er belangrijk is bij het verkopen, aankopen en taxeren van woningen. Daarom zijn we in staat om jou het beste te begeleiden.

Vanuit ons kantoor in Utrecht verkopen we woningen in Utrecht-stad en in de directe omgeving. Wij kennen de buurt waar jij woont goed. We werken deskundig en met een professioneel team. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om je persoonlijke aandacht te schenken. Bij ons schakel je altijd direct met de verkoopmakelaar. Wij kennen onze klanten bij hun voornaam. Dit alles maakt ons misschien wel de beste partij die je kunt inschakelen.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor. Of vraag een gratis waardebepaling aan. Dat kost helemaal niets.

Jouw huis verkopen in 6 stappen

Kennismaken zonder verplichtingen

We komen graag een keer vrijblijvend bij je langs om kennis te maken en je verkoopplannen te bespreken. Tijdens het gesprek bespreken we jouw situatie en wensen in combinatie met de juiste strategie voor het beste verkoopplan. Tevens maken we direct een gratis waardebepaling op.

Het verkoopplan voor het verkopen van jouw woning in Vleuten

Een helder verkoopplan voor jouw woning in Vleuten legt precies uit hoe we die verkopen. Ook geven we daarbij aan wat het tarief is en wat we allemaal voor je doen. Als je daar vragen over hebt leggen we het je graag uit.

Presentatie en promotie

Wij zorgen voor de presentatie en promotie van jouw woning. Dat doen we met professionele foto’s, plattegronden, een eventuele video en natuurlijk een complete vermelding op funda. Dankzij onze inzet staat jouw huis zo goed mogelijk in de schijnwerpers.

Bezichtigingen met huizenzoekers

Wij regelen de bezichtigingen, met geïnteresseerden in jouw woning. We leiden ze rond, vertellen ze alles over je woning en er is voldoende tijd om voor de kijker vragen te stellen. Uiteraard krijg je ook altijd een terugkoppeling van de bezichtigingen zo blijf je zelf ook op de hoogte en betrokken bij de verkoop.

Onderhandelen en verkopen voor het beste bod

Wij regelen de bezichtigingen, met geïnteresseerden in jouw woning. We leiden ze rond, vertellen ze alles over je woning en er is voldoende tijd om voor de kijker vragen te stellen. Uiteraard krijg je ook altijd een terugkoppeling van de bezichtigingen zo blijf je zelf ook op de hoogte en betrokken bij de verkoop.

Goed voorbereid naar de notaris

Nadat de koop definitief is en alle voorwaarden uit de koopakte zijn verlopen. Volgt er op de dag van de overdracht nog een eindinspectie bij de woning en controleren wij nog de documenten die getekend worden bij de notaris. Zo sluit je met een goed gevoel de verkoop van je woning.

Wat klanten over ons zeggen

We laten graag onze klanten aan het woord, bijvoorbeeld over de verkoop van hun woning in Vleuten. Lees van hen hoe ze onze aanpak en betrokkenheid als NVM-makelaar hebben ervaren.

“We hebben zeer prettig samengewerkt met Martijn. Hij valt op door zijn deskundigheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en punctualiteit.”

Dhr. Akerboom

“Martijn is allereerst een heel fijne man om mee samen te werken. Hij is goed bereikbaar, zowel per email als per telefoon en heeft ons goed geholpen. Bedankt!”

Mevr. De Haan

“Martijn heeft ons goed geadviseerd. We konden elk moment bij hem aankloppen voor vragen. Prima begeleiding gekregen en afhandeling netjes verzorgd!”

Mevr. Dullaert

“Deze makelaar weet wat hij doet, professioneel, attent, altijd bereikbaar, betrouwbaar persoon, integer. Voor verkoop en aankoop van een huis raden wij hem aan.”

Mevr. De Boer

“Een eerlijke, ervaren en gedreven makelaar, communiceert makkelijk via email, telefoon, SMS, iMessage en WhatsApp.”

Dhr. Ekadioin

“Altijd heel goed contact met elkaar. Als er wat was: gelijk bellen. Afspraken goed nakomen. Alles was goed geregeld.”

Dhr. Montfoort

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over jouw huis verkopen in Vleuten

Onze verkoopmakelaar maakt voor jou een verkoopplan, met daarin de verkoopstrategie en voorgestelde vraagprijs. Die bepalen we tijdens de kennismaking, omdat we een gratis waardebepaling kunnen doen. Zo maken we kennis en kunnen we je na afloop een voorstel doen voor de verkoop van jouw woning in Vleuten.

Wil je snel jouw huis verkopen in Vleuten? Of heb je juist meer tijd, omdat je nieuwbouw kocht? Vertel ons wat jij belangrijk vindt en wat je in gedachten hebt. Dan delen we daarvoor graag de mogelijkheden, zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Wij regelen alles voor de verkoop. In Vleuten jouw huis verkopen is bij ons heel eenvoudig. We vragen je precies wat we nodig hebben, steeds ruim van tevoren en op het juiste moment. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat jij lekker blijft slapen en je nergens zorgen over hoeft te maken.

Dit is situatie afhankelijk dus we leggen je graag uit wat de voor- en nadelen zijn. zodat je een weloverwogen keuze kan maken in je ver- en aankoopplannen. Dus zie je een droomhuis staan dat je graag wilt kopen? Of wil je eerst zeker weten dat jouw woning verkocht is? Geen probleem, we kunnen je er als ervaren verkoopmakelaar in de beide gevallen goed mee helpen.

Dit zeggen onze klanten

Mevr. Hamel
Lees verder
"Martijn is deskundig, betrokken, toegankelijk, zeer behulpzaam en meedenkend. Het is plezierig zaken doen met hem en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Kortom een aanrader!"