Huis kopen in Maarssen

Een huis kopen in Maarssen? Bespaar tijd, stress en gedoe met onze aankoopmakelaars

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

"Zeer positief over Martijn. Helder in communicatie, neemt de tijd voor je en is bijzonder transparant. Martijn heeft ervoor gezorgd dat ik in het hele proces werd ontzorgd."
Dhr. Keijmel

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Koop een woning in Maarssen

Je hebt interesse in het kopen van een woning in Maarssen? Een spannende tijd en daarnaast is het belangrijk om de financiën te regelen, zodat je het huis kan kopen dat je zoekt. Met onze ruime expertise zijn we er voor je om je te ontzorgen in het aankopen van een nieuwe woning in Maarssen.

Samen met ons zorg je ervoor dat je een huis koopt zoals het hoort. Voor ons betekent dat natuurlijk met de begeleiding van een makelaar gedurende het hele aankoopproces. Dit is waarschijnlijk de grootste aankoop die je doet, of op zijn minst in vele jaren. Daarom wil je er zeker van zijn dat je alles op de juiste manier aanpakt. Je wilt geen technische gebreken over het hoofd zien, geen ongewenste voorwaarden in het koopcontract en juist wel een hypotheek die naadloos aansluit bij je financiële plannen.

Huis in Maarssen aankopen met aandacht en eerlijk advies

Wij gaan verder waar anderen stoppen als jij een huis in Maarssen wil kopen. We zetten graag een stap extra. Verder staan we aan jouw kant en geven we eerlijk advies.. Dit begint al tijdens onze kennismaking. We bespreken jouw wensen en situatie om zo het juiste advies te geven bij de aankoop.  Als professionele makelaar gaan we vervolgens enthousiast voor je aan de slag. Heb je al een specifieke woning op het oog? Of zijn het op dit moment vooral woonwensen, omdat je nog geen geschikte woning binnen het woningaanbod van Maarssen hebt gevonden?

Van het zoeken naar een huis tot aan bezichtigingen, biedingen, onderhandelingen en aankopen en alles afhandelen bij de notaris: wij zijn er om je te begeleiden bij het aankoopproces. We besparen je tijd en stress. Dit doen we al 15 jaar met groot enthousiasme. We zijn er trots op dat onze klanten ons waarderen met een 9,5. Als je op zoek bent naar een NVM-aankoopmakelaar in Maarssen, ben je bij ons aan het juiste adres.

Huizen te koop in Maarssen: wat komt erbij kijken?

Er staat een prachtig huis te koop in Maarssen dat direct je hart steelt. Maar, wat zijn de stappen bij zo’n woningaankoop? Of het nu je eerste koopervaring is of je verhuist vanuit een ander huis. Wij staan klaar om je te helpen bij het kopen van je droomhuis.

Huizen te koop in Maarssen: van bezichtiging tot bieding, en de rol van een aankoopmakelaar.

Met het grootste aanbod aan woningen in de regio Maarssen met onder andere Maarssen dorp, Maarssenbroek en OpBuuren, kunnen wij je helpen jouw droomhuis te vinden en aan te kopen. Voordat we gaan bezichtigen worden eerst jouw woonwensen en voorkeuren in kaart gebracht. Om ze gericht te zoeken en een bezichtiging in te plannen voor de huizen die te koop staan in Maarssen.

Wij begeleiden je graag gedurende het hele proces, inclusief bezichtigingen, biedingen en onderhandelingen. Wij kijken kritisch mee tijdens het hele aankoopproces en zorgen voor de voorbereiding wanneer je naar de notaris gaat.

Stap aankoopmakelaar voor een koopwoning in Maarssen?

Oprichter Martijn van Welzenes is de drijvende kracht achter ons NVM makelaarskantoor in Utrecht. Dankzij zijn achtergrond als zeebioloog kun je dat bijna letterlijk nemen.

Dé aankoopmakelaar in Maarssen

Martijn streeft er vooral naar om woonwensen te vervullen en klanten gelukkig te maken. Zelfs in de meest stressvolle momenten, zoals wanneer mensen op zoek zijn naar een nieuw huis, zet hij zich in om ervoor te zorgen dat ze ’s nachts met een gerust hart kunnen slapen. Hij legt uit: “Gedurende mijn vijftienjarige carrière als aankoopmakelaar en taxateur draait alles om zorgvuldige observatie, luisteren, diepgaand doorvragen en ondersteuning bieden. Een huis is immers een essentieel onderdeel van een aangenaam leven. Ik ben altijd nieuwsgierig naar hoe mensen zich hun ideale leefomgeving voorstellen. Welke stappen willen jullie nemen? Wat drijft jullie? Mijn doel is om jullie volledig te ontzorgen.”

Als register makelaar met uitgebreide ervaring als NVM aankoopmakelaar, beschikken we over alle vereiste diploma’s en erkenningen om woningen met vakbekwaamheid en expertise aan te kopen. Maar daar blijft het niet bij. Martijn deelt zijn kennis met anderen: “Met dezelfde passie als waarmee ik ooit zeebiologie studeerde, heb ik de opleiding tot register makelaar en taxateur gevolgd en mijn MSc in vastgoedbeleggen behaald. Ik koester mijn liefde voor het vak en wil die graag delen, daarom draag ik mijn kennis over bij verschillende opleidingen, waaronder taxatieleer en vastgoedrekenen.”

6 redenen om voor Stap Makelaars te kiezen

Stap Makelaars is aangesloten bij het grootste netwerk van huizen die te koop staan in Maarssen. We kennen Maarssen door en door en weten direct wanneer er nieuw woningaanbod beschikbaar is. Daarnaast kiezen klanten voor ons om nog zes andere redenen.

Spreek de NVM-makelaar

Bij ons spreek je meteen de makelaar. Je hebt direct persoonlijk contact. Dat kan dankzij de korte lijnen in ons kantoor.

15 jaar ervaring in Maarssen

We werken al 15 jaar in Maarssen. Als iemand de regio goed kent dan zijn wij het wel.

Sneller woningen vinden dankzij het grootste netwerk van huizen

Hierdoor vinden wij sneller woningen die bij jouw passen.

Goed geregeld

Wij weten wat er moet gebeuren. Dus zorgen wij dat alles goed is geregeld bij elke stap van het aankoopproces

Totdat jij tevreden bent

Wij hebben maar één doel: voor jou of jullie de gewenste woning vinden. Daarom gaan we door tot jij tevreden bent.

Eerlijke & heldere communicatie

De makelaar die aan jouw kant staat, helder communiceert en eerlijk advies geeft. We zijn benieuwd naar jouw verhaal?

Het meest complete woningaanbod: woning kopen in Maarssen

Het woningaanbod in Maarssen houden wij scherp in de gaten. Als wij de koophuizen in Maarssen niet kennen, dan staan ze hoogstwaarschijnlijk niet te koop. Dus wil je een woning kopen in Maarssen? Wij weten vaak als eerste wat er te koop komt, omdat wij zijn aangesloten bij het grootste netwerk van de NVM van te koop staande woningen in Nederland.

NVM-makelaar voor Maarssen, Woningen aan de Vecht, Maarssen-Dorp, OpBuuren of Maarssenbroek.

Als je woningen zoekt in Maarssen-dorp, Op Buuren, aan de Vecht of bijvoorbeeld in Maarssenbroek helpen wij je graag. We houden de markt daar goed voor je in de gaten, om je er als eerste van op de hoogte te brengen.

Koopwoningen in Maarssen en omgeving

Uiteraard kennen we de wijken in Maarssen, net als de directe omgeving. Dus kijk je ook naar bijvoorbeeld OpBuuren in Maarssen of zelfs naar andere plaatsen in de omgeving van Utrecht? Vertel ons je woonwensen en situatie. Dan houden we daar rekening mee, om je de woningen die te koop staan te laten zien en die passen bij jouw wensen.

Dat geldt ook voor het type woning in Maarssen dat je graag wilt kopen. Dus zoek je een appartement, een eengezinswoning zoals een rijtjeshuis of een twee-onder-een-kap-woning? Van betaalbare flat in Maarssen tot een riante villa aan de Vecht in het karakteristieke Op Buuren: wij weten wat er te koop staat in Maarssen. Zo helpen we je het huis te vinden dat je zoekt, om dat vervolgens voor een goede prijs te kopen.

Onze score in klanttevredenheid

0 +

Meer dan 1500 tevreden klanten in de afgelopen 15 jaar

0

Klanten beoordelen ons met een 9,5 op Funda en Google

0 +

We ontvingen meer dan 100 geweldige reviews

Samen met deskundige hypotheekadviseurs

We zijn aankoopmakelaars, dus we helpen je een huis te kopen in Maarssen. Tegelijkertijd komt er meer kijken bij een koopwoning, zoals een hypotheek. Als je een hypotheek nodig hebt kunnen we je een aantal hypotheekadviseurs warm aanbevelen.

De hypotheekadviseurs in Maarssen en omgeving werken op dezelfde manier als wij. Ze nemen de tijd, luisteren goed naar jouw wensen en zetten een stap extra als dat nodig is en leggen heel duidelijk aan je uit wat je kunt verwachten.

Goed geregeld = goed gevoel

Met een NVM aankoopmakelaar in Maarssen ben je verzekerd van een zorgvuldige aanpak van de woning aankoop. Dit is essentieel, want het kopen van een huis kan vaak gepaard gaan met aanzienlijke stress, waardoor het plezier in de zoektocht snel verdwijnt.

Met onze ondersteuning kan je altijd rekenen op een ervaren professional. Wij behalen meer resultaten, hanteren een verfrissende aanpak en staan je bij in elke fase van het proces.

Overweeg je om met een aankoopmakelaar samen te werken? Wij komen graag met je in contact. We beschikken over de expertise, ervaring en een diepgaande kennis van Maarssen. Met 15 jaar ervaring in de stad Utrecht en de omliggende gemeenten zoals Maarssen begrijpen we precies welke uitdagingen er spelen en hoe jij de kansen optimaal kunt benutten.

Zullen we een kopje koffie doen?

Stap binnen om een vrijblijvende afspraak met ons te maken! We staan klaar om jou beter te leren kennen, op een moment dat jou het beste uitkomt. Of je nu thuis wilt afspreken of liever via videobellen praat, de keuze is aan jou. Laat eenvoudig je gegevens achter via het contactformulier en wij zorgen ervoor dat wij snel contact met je opnemen.

Hallo, wij zijn Stap Makelaars

Wij doen alles net even anders. Wij staan aan jouw zijde, luisteren graag naar jouw wensen en voorzien je van het beste advies. We staan voor eerlijkheid, transparantie, vakmanschap en klantgerichtheid. We onderscheiden ons dan ook met onze écht goede service.

Met veel plezier helpen we al 15 jaar tevreden klanten. Zij vertellen ons dat we doorgaan waar anderen stoppen. Daar zijn we best een beetje trots op!

Bovendien willen we altijd beter worden. Alleen zo kunnen we de beste NVM makelaar of taxateur zijn voor onze klanten. Als echte vakidioten gaan we vol enthousiasme aan de slag om hun droomhuis te vinden, voor de beste prijs aan te kopen en hen van A tot Z te begeleiden en ontzorgen in het hele proces. We besparen onze klanten hiermee veel tijd, stress en gedoe. Dat zij dit meestal erg waarderen, blijkt uit onze hoge klanttevredenheidsscore van 9,5! Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

We zijn niet alleen ervaren aankoopmakelaars, maar ook verkoopmakelaars en taxateurs. Ook kunnen we helpen met een goed en onafhankelijk hypotheekadvies, door onze samenwerking met ervaren hypotheekadviseurs. Dat maakt ons allround, met ervaring en kennis van alles wat er belangrijk is bij het aankopen, verkopen en taxeren van woningen. Daarom zijn we in staat om jou het beste te begeleiden.

Wij kennen Maarssen en de directe omgeving goed, dus ook de buurt waar jij wilt wonen. We werken deskundig en met een professioneel team. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om je persoonlijke aandacht te schenken. Bij ons schakel je altijd direct met de aankoopmakelaar. Wij kennen onze klanten bij hun voornaam. Dit alles maakt ons misschien wel de beste partij die je kunt inschakelen.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor. Of vraag een gratis waardebepaling aan. Dat kost helemaal niets.

Hallo, wij zijn Stap Makelaars

Wij doen alles net even anders. Wij staan aan jouw zijde, luisteren graag naar jouw wensen en voorzien je van het beste advies. We staan voor eerlijkheid, transparantie, vakmanschap en klantgerichtheid. We onderscheiden ons dan ook met onze écht goede service.

Met veel plezier helpen we al 15 jaar tevreden klanten. Zij vertellen ons dat we doorgaan waar anderen stoppen. Daar zijn we best een beetje trots op!

Bovendien willen we altijd beter worden. Alleen zo kunnen we de beste NVM makelaar of taxateur zijn voor onze klanten. Als echte vakidioten gaan we vol enthousiasme aan de slag om hun droomhuis te vinden, voor de beste prijs aan te kopen en hen van A tot Z te begeleiden en ontzorgen in het hele proces. We besparen onze klanten hiermee veel tijd, stress en gedoe. Dat zij dit meestal erg waarderen, blijkt uit onze hoge klanttevredenheidsscore van 9,5! Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

We zijn niet alleen ervaren aankoopmakelaars, maar ook verkoopmakelaars en taxateurs. Ook kunnen we helpen met een goed en onafhankelijk hypotheekadvies, door onze samenwerking met ervaren hypotheekadviseurs. Dat maakt ons allround, met ervaring en kennis van alles wat er belangrijk is bij het aankopen, verkopen en taxeren van woningen. Daarom zijn we in staat om jou het beste te begeleiden.

Wij kennen Maarssen en de directe omgeving goed, dus ook de buurt waar jij wilt wonen. We werken deskundig en met een professioneel team. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om je persoonlijke aandacht te schenken. Bij ons schakel je altijd direct met de aankoopmakelaar. Wij kennen onze klanten bij hun voornaam. Dit alles maakt ons misschien wel de beste partij die je kunt inschakelen.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor.

Zo werkt het stap voor stap

Vrijblijvend kennismaken

Wat zoek je? Wat is zijn je woonwensen? Wat is er financieel mogelijk? We nemen alles door en kijken wat haalbaar is. En niet onbelangrijk we kijken of er een goede klik is om samen het aankoopproces aan te gaan.

Jouw persoonlijke zoekprofiel

We maken samen een zoekprofiel, zodat je vroegtijdig het aanbod ontvangt. Daarnaast leggen we het zoekproces vast in een digitaal portaal. Handig om in terug te kijken en zaken te vergelijken.

Samen bezichtigen

Jij kijkt en voelt vooral. Zie je jezelf hier wonen? Wij hebben oog voor de bouwkundige staat en heel veel andere ook praktische dingen. De zakelijke kant van het verhaal.

Onderhandeling: wij helpen

Jouw enthousiasme voor de woning en ons advies over de woning bepalen de onderhandelingsstrategie. Dankzij 15 jaar ervaring kun jij leunen op één brok ervaring..

Controleren en tekenen

Voordat er getekend wordt bij de notaris zorgt Stap Makelaars ervoor dat alle stappen goed doorlopen worden. Denk aan controle koopakte, ontbindende voorwaarden en eindinspectie woning.

Wat klanten over ons zeggen

Wij vertellen je graag meer over wat we doen, hoe we werken en hoe we jou kunnen helpen. Toch laten we net zo lief onze klanten aan het woord, die jou dat misschien nog wel beter kunnen vertellen.

“Martijn reageert snel, is helder in zijn advies en werkwijze. Ik vond het een hele prettige samenwerking!”

Mevr. Alberson

“Martijn begeleidt en adviseert je tijdens het proces van offerte tot en met de overdracht. Dit doet hij op een hele prettige en vriendelijke manier.”

Dhr. Hulshof

“Martijn was heel erg toegankelijk, altijd bereikbaar en erg eerlijk.”

Mevr. Willems

“Een eerlijke, ervaren en gedreven makelaar, communiceert makkelijk via email, telefoon, SMS, iMessage en WhatsApp.”

Dhr. Ekadioin

“Deze makelaar weet wat hij doet, professioneel, attent, altijd bereikbaar, betrouwbaar persoon, integer. Voor verkoop en aankoop van een huis raden wij hem aan.”

Mevr. De Boer

“Martijn is behalve een prettig persoon ook een goed geïnformeerde, deskundige makelaar. Hij houdt de lijntjes kort en bespreekt alles met de opdrachtgever.”

Dhr. Hoekema

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over een huis kopen in Maarssen

Een huis kopen in Maarssen, Maarssen Dorp of Maarssenbroek kun je zelf, of samen met onze aankoopmakelaar. Wij helpen onze klanten iedere dag met huizen kopen, dus daarmee hebben we de ervaring. Bovendien zijn we NVM-makelaar en gaan we graag door waar anderen stoppen. Zo weet jij zeker dat het goed komt.  

We kennen Maarssen als onze broekzak. Dat geldt voor Maarssen-dorp, OpBuuren, voor de woningen aan de Vecht en bijvoorbeeld in Maarssenbroek. Vertel ons waar je graag wilt wonen in Maarssen of in andere delen van de provincie Utrecht. Wij kennen het gebied én de huizen die er te koop staan.

Je betaalt kosten koper (of vrij op naam bij nieuwbouw) en maakt eventuele andere aankoopkosten, zoals onze courtage als aankoopmakelaar. Wat een huis kopen aan de Vecht of elders in Maarssen precies kost leggen we je graag uit tijdens de gratis kennismaking. Dan kun je meteen doorvragen en zie je niets over het hoofd.

Je kunt een huis kopen in Maarssen als je daarvoor voldoende eigen geld hebt. Hoeveel dat moet zijn hangt helemaal af van wat je wilt kopen. We rekenen het graag voor je uit, tijdens de kennismaking. Uiteraard verplicht je dat tot niets, omdat je bij ons nog nergens aan vastzit.

We helpen je met het vinden van jouw koophuis in Maarssen. Wil je daar een hypotheek voor afsluiten of wil je jouw hypotheek meenemen of oversluiten? We doen je graag een warme aanbeveling naar de hypotheekadviseurs waarmee we samenwerken.

Dit zeggen onze klanten

Dhr. Van Wijk
Lees verder
"Martijn was helder, reageerde snel en gaf ons goede adviezen en gaf het ook expliciet aan wanneer onze bereikbaarheid van groot belang was. Hij nam ons echt het werk uit handen."