Appartement verkopen in Utrecht Leidsche Rijn

Appartement verkopen in Utrecht Leidsche Rijn? Wij helpen je met heldere communicatie en eerlijk advies.

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

"Heel tevreden over de samenwerking met Martijn bij het verkopen van mijn appartement. Van begin tot eind is alles heel soepel verlopen. Martijn geeft duidelijke informatie over het verkoopproces en begeleid je er goed in. Top makelaar dus!"
Mevr. Anker

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Appartement in Utrecht Leidsche Rijn verkopen met een NVM Makelaar

Je hebt de keuze gemaakt: je wilt je appartement in Leidsche Rijn verkopen. Dit is een stap waar veel bij komt kijken. Het is ook spannend, want wanneer is het de beste tijd om te verkopen en voor welke prijs? Misschien heb je al eerder een woning verkocht, of dit is je eerste keer. Of ben je ook bezig met het kopen van een nieuw appartement, dus het is al druk genoeg. We begrijpen dit als ervaren NVM makelaars en kunnen je in het hele proces volledig ontzorgen.

Gratis waardebepaling voor jouw appartement

Met meer dan 15 jaar ervaring als NVM-makelaar hebben wij het grootste netwerk. We houden van persoonlijk contact en zijn betrokken. Jij merkt dat wij alles goed regelen. We staan voor je klaar en doen alles in overleg met jou.

Wij werken op de manier die jij prettig vindt. Als je wilt, nemen we alles uit handen. Twijfel je over de presentatie, wil je weten wanneer het beste te bezichtigen of vind je onderhandelingen spannend? Geen zorgen. Wij regelen alles van A tot Z in het hele verkoopproces. We gaan verder dan anderen, omdat goede service voor ons essentieel is.

Wat is jouw huis waard? Vraag een gratis waardebepaling aan.

Dit is wat onze gratis waardebepaling jou oplevert:

Wie slim is verkoopt met een makelaar

Dat had je vast wel verwacht van ons als makelaar. Maar we kunnen het ook bewijzen. Het scheelt je namelijk veel tijd en stress, gedoe en geregel als je jouw appartement in Leidsche Rijn met een makelaar verkoopt. Wij hebben dat al honderden keren gedaan, dus weten hoe het werkt. Tegelijkertijd hebben we aandacht voor wat jij belangrijk vindt. Dat laten we je graag merken tijdens een gratis waardebepaling, die je door ons kan laten doen. Je ziet hiermee nog nergens aan vast.

Laten we kennismaken

Laten we dus vooral kennismaken. Dan vertellen we je meer over wat we doen, hoe we werken en hoe we voor jou het verschil maken. Bijvoorbeeld dankzij het grootste netwerk van Nederland, als NVM-makelaar. Wij kennen de huizenzoekers die jouw appartement willen kopen. En belangrijker nog, we weten wat zij waarderen en hoe we ervoor zorgen dat ze een goed bod doen. Bovendien zorgen we dat alle VvE documenten op orde zijn, omdat we weten wat er bij een appartement komt kijken.

6 redenen om voor Stap Makelaars te kiezen

We vragen onze klanten regelmatig waarom ze voor ons kiezen. Dit zijn de zes antwoorden die we dan het meest krijgen.

Persoonlijk en betrokken

Professioneel en toch persoonlijk. We komen goed beslagen ten ijs en zijn betrokken. Zo maken we voor jou het verschil bij verkoop.

Wij kennen Utrecht en hebben 15 jaar ervaring

We hebben ons kantoor in Utrecht en 15 jaar ervaring in de stad en de omgeving. Daardoor kennen we jouw appartement, de buurt en de regio.

Grote marketing schijnwerpers

Met een uitgekiend marketingplan promoten wij jouw appartement op o.a. funda en social media voor de maximale aandacht.

Eerlijk advies & heldere communicatie

Wie goed kan kletsen kan nog niet verkopen. Wij zijn jouw NVM verkoopmakelaar die aan jouw kant staat, helder communiceert en eerlijk advies geeft.

Sneller verkopen dankzij het grootste netwerk van huizenzoekers

Als ervaren makelaar hebben we het grootste netwerk van huizenzoekers in Nederland.

Een stapje extra

Als dat nodig is zetten we een stap extra. Dus verdient jouw appartement extra aandacht? Ook buiten kantooruren? Geen zorgen. Wij houden van ons vak, dus regelen dat.

Wat is jouw appartement waard in Leidsche Rijn?

Wij doen een gratis waardebepaling op basis van onze gespecialiseerde kennis van de actuele woningmarkt en uiteraard onze jarenlange ervaring in Utrecht. Als NVM makelaar zijn we aangesloten bij het grootste netwerk van vastgoedprofessionals. Daarom zijn wij in staat om je te voorzien van deskundig advies betreffende de optimale prijsstelling voor verkoop. Ook zorgen we voor een uitgekiend verkoopplan en een doordachte verkoopstrategie.

Appartement verkopen: wie is de makelaar?

Wie staat aan het roer van Stap Makelaars? Dat is Martijn van Welzenes. Ondanks zijn oorspronkelijke carrière als zeebioloog, heeft hij vele jaren later besloten om een andere koers te varen. Opvallend genoeg koestert hij in zijn nieuwe beroep dezelfde principes die hij destijds in zijn vorige werkgebied zo waardevol vond: grondigheid en toewijding. Alleen nu op het gebied van woondromen.

Van zeebioloog tot aankoopmakelaar

Martijn over zijn vak: “Gedurende mijn vijftienjarige carrière als verkoopmakelaar en taxateur draait alles om nauwkeurige observatie, luisteren, diepgaand doorvragen en ondersteuning bieden. Een woning staat namelijk voor een prettig leven, en ik ben altijd nieuwsgierig naar hoe mensen hun ideale thuis voor zich zien. Welke stappen willen jullie zetten? Wat drijft jullie om te verkopen? Mijn doel is om jullie volledig te ontzorgen.”

Als register makelaar en ervaren NVM-verkoopmakelaar beschikt Martijn over alle benodigde diploma’s en erkenningen om woningen met expertise en toewijding te verkopen. Maar daar blijft het niet bij. Martijn deelt zijn kennis met anderen: “Met dezelfde passie als waarmee ik ooit zeebiologie studeerde, volgde ik de opleiding tot register makelaar en taxateur en behaalde ik mijn MSc in vastgoedbeleggen. Mijn liefde voor het vak wil ik graag delen, daarom geef ik les aan verschillende opleidingen in o.a. taxatieleer en vastgoedrekenen.”

Jouw appartement verkopen in Utrecht Leidsche Rijn met Stap Makelaars

Leidsche Rijn kennen we als onze broekzak. Wij kennen de appartementencomplexen, de straten en de wijken, dus weten ook hoe we jouw appartement zo goed mogelijk in de verkoop kunnen zetten. Bovendien hebben we 15 jaar ervaring en verkopen we met heldere communicatie en eerlijk advies. Daarom kunnen we jou goed helpen om jouw appartement te verkopen in Utrecht Leidsche Rijn.

Vanuit Utrecht waar we zelf zitten zijn we er zo. We komen graag een keer bij je langs! Dan bespreken we de beste manier om jouw appartement te verkopen in Utrecht Leidsche Rijn. En heb je daar zelf ideeën over of ben je juist benieuwd naar onze aanpak? we komen graag vrijblijvend bij je langs om je alles te bespreken en een gratis waardebepaling van de woning af te geven.

Onze score in klanttevredenheid

0 +

Meer dan 1500 tevreden klanten in de afgelopen 15 jaar

0

Klanten beoordelen ons met een 9,5 op Funda en Google

0 +

We ontvingen meer dan 100 geweldige reviews

Wat wij voor jou doen

Als verkopend makelaar ontzorgen we je in het complete verkoopproces, wat onder andere bestaat uit:

Je kan ons natuurlijk gerust bellen, appen of mailen met al je vragen, maar wij zullen je tegelijkertijd goed op de hoogte houden. Zodat belangrijke beslissingen altijd in overleg worden gedaan.

Wat je van ons kan verwachten

Wij beschikken over het grootste netwerk van potentiële zoekers. Hiermee krijg je in één keer toegang tot het grootste aantal potentiële kopers voor jouw woning.

We promoten jouw woning met een uitgebreide presentatie op funda en social media

Wij geven je goede adviezen over kleine verbeteringen aan je woning waarmee je huis nog beter verkocht kan worden. Eventueel adviseren wij een goeie stylist.

We maken foto’s en plattegronden die kopers graag willen zien en die potentie van jouw woning duidelijk naar voren brengen. Aan alles wordt gedacht van professionele foto’s, 360 graden foto’s, video, NEN2580 meetrapport, tot 2D en 3D plattegronden.

Wij zorgen voor kloppende gegevens over jouw woning, zodat discussies achteraf voorkomen worden.

We zorgen dat je huis in de straat lekker opvalt met ons unieke ‘Stap binnen’ te koopbord.

Wij nemen uitgebreid de tijd voor bezichtigingen zodat potentiële kopers zich op hun gemak voelen en er ruimte is om vragen te stellen.

We onderhandelen om het beste resultaat voor jou te bereiken. Vooraf en gedurende het proces bespreken we telkens je wensen zodat de uitkomst naadloos aansluit op jouw doelen.

Wij controleren of alles klopt tot aan de notaris en doen vooraf nog een eindinspectie bij de woning.

Hallo, wij zijn Stap Makelaars

Wij doen alles net even anders. Wij staan aan jouw zijde, luisteren graag naar jouw wensen en voorzien je van het beste advies. We staan voor eerlijkheid, transparantie, vakmanschap en klantgerichtheid. We onderscheiden ons dan ook met onze écht goede service.

Met veel plezier helpen we al 15 jaar tevreden klanten. Zij vertellen ons dat we doorgaan waar anderen stoppen. Daar zijn we best een beetje trots op!

Bovendien willen we altijd beter worden. Alleen zo kunnen we de beste NVM makelaar of taxateur zijn voor onze klanten. Als echte vakidioten gaan we vol enthousiasme aan de slag om hun huis voor het beste bod te verkopen en hen buitengewoon tevreden te maken. Dat ons dit meestal lukt, blijkt uit onze hoge klanttevredenheidscore van 9,5! Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

We zijn niet alleen ervaren verkoopmakelaars, maar ook ervaren aankoopmakelaars en taxateurs. Ook kunnen we helpen met een goed en onafhankelijk hypotheekadvies, door onze samenwerking met ervaren hypotheekadviseurs. Dat maakt ons allround, met ervaring en kennis van alles wat er belangrijk is bij het verkopen, aankopen en taxeren van woningen. Daarom zijn we in staat om jou het beste te begeleiden.

Vanuit ons kantoor in Utrecht verkopen we woningen in Utrecht-stad en in de directe omgeving. Wij kennen de buurt waar jij woont goed. We werken deskundig en met een professioneel team. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om je persoonlijke aandacht te schenken. Bij ons schakel je altijd direct met de verkoopmakelaar. Wij kennen onze klanten bij hun voornaam. Dit alles maakt ons misschien wel de beste partij die je kunt inschakelen.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor. Of vraag een gratis waardebepaling aan. Dat kost helemaal niets.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor. Of vraag een gratis waardebepaling aan. Dat kost helemaal niets.

Hallo, wij zijn Stap Makelaars

Wij doen alles net even anders. Wij staan aan jouw zijde, luisteren graag naar jouw wensen en voorzien je van het beste advies. We staan voor eerlijkheid, transparantie, vakmanschap en klantgerichtheid. We onderscheiden ons dan ook met onze écht goede service.

Met veel plezier helpen we al 15 jaar tevreden klanten. Zij vertellen ons dat we doorgaan waar anderen stoppen. Daar zijn we best een beetje trots op!

Bovendien willen we altijd beter worden. Alleen zo kunnen we de beste NVM makelaar of taxateur zijn voor onze klanten. Als echte vakidioten gaan we vol enthousiasme aan de slag om hun huis voor het beste bod te verkopen en hen buitengewoon tevreden te maken. Dat ons dit meestal lukt, blijkt uit onze hoge klanttevredenheidscore van 9,5! Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

We zijn niet alleen ervaren verkoopmakelaars, maar ook ervaren aankoopmakelaars en taxateurs. Ook kunnen we helpen met een goed en onafhankelijk hypotheekadvies, door onze samenwerking met ervaren hypotheekadviseurs. Dat maakt ons allround, met ervaring en kennis van alles wat er belangrijk is bij het verkopen, aankopen en taxeren van woningen. Daarom zijn we in staat om jou het beste te begeleiden.

Vanuit ons kantoor in Utrecht verkopen we woningen in Utrecht-stad en in de directe omgeving. Wij kennen de buurt waar jij woont goed. We werken deskundig en met een professioneel team. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om je persoonlijke aandacht te schenken. Bij ons schakel je altijd direct met de verkoopmakelaar. Wij kennen onze klanten bij hun voornaam. Dit alles maakt ons misschien wel de beste partij die je kunt inschakelen.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor. Of vraag een gratis waardebepaling aan. Dat kost helemaal niets.

Jouw appartement verkopen in 6 stappen

Kennismaken zonder verplichtingen

Geen verplichtingen, maar gewoon eens kennismaken. Bij jou in Leidsche Rijn, omdat we ons kantoor in Utrecht en jouw buurt goed kennen. Wij komen bij je langs en doen bovendien een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Zo weet jij meteen waar je aan toe bent.

Offerte met het verkoopplan voor jouw woning

We stellen het verkoopplan voor je op, met de verkoopstrategie en de vraagprijs. Daarvoor schatten we in wat jouw appartement opbrengt. En we kiezen een strategie die bij jouw wensen en situatie past.

Presentatie en promotie

Wij regelen de presentatie van je woning en de promotie. Dat doen we met een uitgebreide vermelding op funda, inclusief professionele foto’s, plattegronden en een video van jouw appartement in Utrecht Leidsche Rijn. Ook zijn we actief op social media zodat de verkooppresentatie extra aandacht krijgt. Voor de passanten die langs de woning komen hebben wij ons uniek ‘Stap binnen’ te koop bord wat voor extra aandacht zorgt.

Bezichtigingen met huizenzoekers

Wij regelen de bezichtigingen voor jouw appartement in Leidsche Rijn, met geïnteresseerden in jouw woning. We leiden ze rond, vertellen ze alles over je woning en er is voldoende tijd om voor de kijker vragen te stellen. Uiteraard krijg je ook altijd een terugkoppeling van de bezichtigingen zo blijf je zelf ook op de hoogte en betrokken bij de verkoop.

Onderhandelen en verkopen voor het beste bod & voorbereid naar de notaris

We streven ernaar om de beste verkoopmakelaar te zijn die jij je kunt wensen door goed te onderhandelen en jouw huis te verkopen voor het beste bod. Welk bod het beste is bepalen we in overleg en hangt vaak samen met welke voorwaarden het bod heeft. Zoals gewenste oplevering en wel of geen voorbehoud van financiering en/of bouwkundige keuring.

Goed voorbereid naar de notaris

Nadat de koop definitief is en alle voorwaarden uit de koopakte zijn verlopen. Volgt er op de dag van de overdracht nog een eindinspectie bij de woning en controleren wij nog de documenten die getekend worden bij de notaris. Zo sluit je met een goed gevoel de verkoop van je woning

Wat klanten over ons zeggen

Benieuwd hoe onze klanten de inzet ervaren als we jouw appartement verkopen in Utrecht Leidsche Rijn? Daarvoor laten we hen het liefst zelf aan het woord.

“Martijn heeft een prettige down to earth manier van communiceren en is zeer behulpzaam. Hij gaf goed advies en nam zorgen weg. Wij raden mensen van harte aan om Martijn in te huren als verkoopmakelaar!”

Mevr. Boelhouwer

“Martijn is dé makelaar van Utrecht. Zijn integriteit en het managen van verwachtingen zijn hoog. Combineer dat met een uitstekende begeleiding en je hebt je makelaar van Utrecht te pakken.”

Dhr. De Moor

“Martijn was heel erg toegankelijk, altijd bereikbaar en erg eerlijk. Ik heb met een goed gevoel hem mijn huis laten verkopen.”

Mevr. Willems

“Martijn nam bij het eerste gesprek alle tijd om onze wensen door te nemen en een strategie voor verkoop van ons appartement in Utrecht Leidsche Rijn te bepalen. Hij toonde veel kennis van de lokale markt en wist dit goed te vertalen naar een strategie.”

Dhr. Van Wijk

“Het contact met deze makelaar loopt erg prettig. Je hoeft je geen enkele zorgen te maken over het proces van de verkoop, omdat deskundig op de markt brengen en afhandelen van de verkoop uitermate gestroomlijnd verloopt.”

Dhr. Hengst

“No-nonsense, kennis van zaken, gemotiveerd, behulpzaam. Martijn van Stap Makelaars, de man met een plan, heeft binnen 2 weken mijn appartement verkocht voor een mooie prijs tegen een concurrerend tarief. Aanbeveling zonder enig voorbehoud!”

Dhr. Knoop

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over jouw appartement in Utrecht Leidsche Rijn

We verkopen al 15 jaar woningen en appartementen in Utrecht en Leidsche Rijn. Zo kennen wij alle specifieke kenmerken en aandachtspunten van elk type appartement. Onze jarenlange ervaring komt dus goed van pas bij de verkoop van jouw appartement.  

Als je wilt weten wat je woning waard is omdat je verkoopplannen hebt dan komen we graag langs om een gratis waardebepaling van de woning te doen. We schatten de waarde van het appartement in. En krijg je een realistische vraagprijs van je woning die bepalend zal zijn in de verkoopstrategie en het verkoopplan.  

Ja, we helpen je graag een volgende woning te kopen in Utrecht of omgeving. Dus heb je een ander appartement op het oog, zoek je een eengezinswoning? Wij helpen je graag. Tijdens de kennismaking kunnen we je meteen uitleggen wat we daarin kunnen betekenen.

Na de gratis waardebepaling krijg je van ons een offerte voor de verkoop van je appartement. Daarin staat ook ons tarief dat we berekenen, samen met alle werkzaamheden die we voor je doen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat dat zal kosten.

We hebben als NVM verkoopmakelaar toegang tot het grootste netwerk van Nederland met huizenzoekers. Dus met de juiste verkoopstrategie kan de verkoop van jouw appartement relatief snel verlopen. In de huidige (krappe)woningmarkt verkopen woningen en appartementen vrij snel maar omdat elke verkoop uniek is, is het van essentieel belang om de juiste verkoopstrategie en verkoopplan af te stemmen op jouw wensen en situatie.

Dit zeggen onze klanten

Dhr. Van Wijk
Lees verder
"Martijn was helder, reageerde snel en gaf ons goede adviezen en gaf het ook expliciet aan wanneer onze bereikbaarheid van groot belang was. Hij nam ons echt het werk uit handen."