Appartement kopen in Utrecht

Appartement kopen? Bespaar jezelf veel tijd, stress en gedoe met onze aankoopmakelaars

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

"Martijn is een heel fijne makelaar, hij is professioneel maar ook aardig, heeft humor en is geduldig. Als alleenstaande millennial, die ook maar wat doet :), is het wel zo fijn als iemand zo deskundig meekijkt."
Mevr. Falkenburg

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Appartement in Utrecht kopen: ervaren makelaars die je begeleiden

Je denkt eraan een appartement te kopen. Spannend! Je staat op het punt een mooie fase in te gaan, waarin je verschillende appartementen zal bezichtigen. Je zal gaan nadenken over waar jij graag wilt wonen, belangrijke beslissingen zal nemen en de financiering gaat regelen, nadat jij een woning hebt aangekocht. Een appartement kopen is een bijzondere gebeurtenis die alle aandacht verdient. Gelukkig hebben wij ruime ervaring op dit gebied en staan we klaar om je nuttige tips en uitgebreide informatie te bieden om het proces soepeler te laten verlopen.

Misschien koop je voor het eerst een appartement in Utrecht. Er komt dan veel op je af en dat wordt alleen maar meer, zodra het serieus wordt. Dat is niet erg, maar het is wel belangrijk dat je niets over het hoofd ziet. Wij weten welke appartementen er te koop staan, waar je op moet letten en wat er in het bijzonder geldt voor een appartement (denk hierbij de rol van het appartement in de VvE).

We staan aan jouw kant en geven eerlijk advies

We leggen in normale taal uit wat er belangrijk is, wat we bedoelen en waar je zelf rekening mee kunt houden. Zo koop je een appartement in Utrecht met een goed gevoel.

Wij kennen het woningaanbod en vaak al voordat het op funda staat. Zoek je een appartement in Utrecht en kom je er zelf niet tussen of vind je niet wat je zoekt, maar weet je wel wat je belangrijk vindt? Maak een afspraak. Wij leggen graag uit hoe we voor je aan de slag kunnen!

Van benedenwoning tot portiekflat

Of je nu een benedenwoning in Utrecht wilt kopen of liever een portiekflat. Wij zitten midden in de markt en weten wat er beschikbaar is (en komt). Vertel ons wat je belangrijk vindt en wat je zoekt, wat jouw budget is voor de aankoop, maar ook of een kluswoningen tot de mogelijkheden behoort en wat het budget is voor de renovatie/modernisatie.

Aankoopmakelaar voor een appartement kopen in Utrecht

Wij zijn jouw aankoopmakelaar om een appartement te kopen in Utrecht. We begrijpen volledig jouw woonwensen, budget en prioriteiten. Of je nu een appartement wilt aankopen waar je nog wat aan kunt verbouwen of een kant-en-klaar appartement waar je zo in kan wonen. Wij passen onze suggesties daarop aan.

Wij hebben ruime ervaring bij het aankopen van appartementen. Dit maakt ons jouw ideale samenwerkingspartner voor jouw zoektocht. Als makelaar en taxateur zijn we goed bekend met de waarde van appartementen in Utrecht, maar ook buiten deze stad. Hierdoor kunnen we je helpen om het maximale uit je budget te halen, zonder te veel te betalen. Daarnaast zijn we ook bekwaam in scherp onderhandelen.

Waar moet je op letten bij huizen of een appartement in Utrecht?

Je oog is gevallen op een appartement wat te koop staat in Utrecht en je bent meteen enthousiast! Maar nu? Wat komt er allemaal kijken bij het aanschaffen van dit appartement? Of dit nu je eerste aankoop is of je wilt verhuizen vanuit een andere koopwoning, de stappen kunnen nieuw voor je zijn. Wij zijn er om je te begeleiden, ook als je vragen hebt over het appartementsrecht, de Vereniging van Eigenaren en de andere belangrijke zaken. Dat geldt uiteraard voor alle appartementen die te koop staan in Utrecht.

Van bezichtiging tot onderhandeling: appartement kopen in Utrecht

Bij ons heb je toegang tot het meest uitgebreide aanbod aan appartementen in Utrecht, zowel oude karakteristieke panden als de nieuwste moderne appartementen. Ons doel is om jou te helpen bij het vinden van het ideale appartement waar jij je gelukkig in voelt. Dit begint bij jouw woonwensen en voorkeuren. Vertel ons waar je naar op zoek bent, of laat ons zien welk appartement je al op het oog hebt, bijvoorbeeld uit het aanbod van koopappartementen in Utrecht op funda.

De voordelen van een aankoopmakelaar voor appartementen in Utrecht

Onze aankoopmakelaar voor appartementen in Utrecht garandeert een soepele aanpak van het aankoopproces. Dat is belangrijk, omdat het kopen van een woning vaak gepaard gaat met stress en het plezier van het huizenjagen hierdoor snel kan vervagen.

Dankzij onze begeleiding heb je te allen tijde een deskundige partner aan je zijde. Wij weten meer voor elkaar te krijgen, dan als je hier alleen voor staat. Wij bekijken situaties vanuit een professionele invalshoek en staan altijd klaar om jou te ondersteunen waar en wanneer dat nodig is. Zo nemen we de haast uit het zoekproces weg en helpen we je bij het vinden van het appartement dat perfect bij jouw wensen past.

Dus, overweeg je om samen te werken met een aankoopmakelaar? Wij staan voor je klaar met onze uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en betrokkenheid met Utrecht! Met maar liefst 15 jaar ervaring in de stad begrijpen wij tot in de kleinste details wat erbij komt kijken en hoe jij het appartement koopt dat je zoekt.

Stap Makelaars in Utrecht voor woningen en appartementen

Wie staat er aan het roer van Stap Makelaars? Dat is oprichter Martijn van Welzenes, En dankzij zijn achtergrond als zeebioloog kun je dat bijna letterlijk nemen.

Van zeebioloog tot aankoopmakelaar

Martijn streeft vooral naar het vervullen van woonwensen en het creëren van gelukkige klanten. Zelfs gedurende de meest stressvolle momenten, zoals de zoektocht naar een nieuwe woning, zet hij zich in om ervoor te zorgen dat mensen rustig kunnen slapen. Hij verduidelijkt: “Gedurende mijn vijftien jaar als aankoopmakelaar en taxateur, draait alles om zorgvuldige observatie, luisteren, diepgaand doorvragen en ondersteuning bieden. Een huis is immers een cruciaal element van een aangenaam leven. En ik ben altijd nieuwsgierig naar hoe mensen zich hun ideale leefomgeving voorstellen. Welke stappen willen jullie zetten? Wat drijft jullie? Mijn doel is om jullie volledig te ontzorgen.”

Als register makelaar en ervaren NVM aankoopmakelaar beschikken we over alle vereiste diploma’s en erkenningen om woningen met vakbekwaamheid en expertise aan te kopen. Maar daar houdt het niet op. Martijn deelt zijn kennis met anderen: “Met dezelfde passie als waarmee ik ooit zeebiologie studeerde, volgde ik de opleiding tot register makelaar en taxateur en behaalde ik mijn MSc in vastgoedbeleggen. Ik koester mijn liefde voor het vak en wil die graag delen, daarom geef ik les bij verschillende opleidingen, waaronder taxatieleer en vastgoedrekenen.”

6 redenen om voor Stap Makelaars te kiezen

Jij zoekt een appartement te koop in Utrecht. Wij kunnen je daarbij goed helpen. Ook als je al iets op het oog hebt. Ontdek zes redenen waarom andere starters en huizenzoekers graag voor ons kiezen.

Spreek de NVM-makelaar

Bij ons spreek je meteen de makelaar. Je hebt direct persoonlijk contact. Dat kan dankzij de korte lijnen in ons kantoor.

15 jaar ervaring in Utrecht

We werken al 15 jaar vanuit Utrecht. Als iemand de regio goed kent dan zijn wij het wel.

Sneller woningen vinden dankzij het grootste netwerk van huizen

Omdat wij beschikken over het grootste huizen netwerk van Nederland.

Goed geregeld

Wij weten wat er moet gebeuren. Dus zorgen wij dat alles goed is geregeld bij elke stap van het aankoopproces

Totdat jij tevreden bent

Wij hebben maar één doel: voor jou of jullie de gewenste woning vinden. Daarom gaan we door tot jij tevreden bent.

Eerlijk advies & heldere communicatie

De makelaar die aan jouw kant staat, helder communiceert en eerlijk advies geeft.

Het meest complete woningaanbod met appartementen

Relatief veel huizenkopers zoeken naar een appartement. Daarom is het belangrijk dat je als eerste op de hoogte bent van het complexe woningaanbod aan appartementen in Utrecht. Zoek je een appartement die te koop is in de stad Utrecht of juist in de gemeenten er omheen? Wij kennen de appartementen en horen als eerste wat er te koop komt.

Appartementen in Utrecht stad en eromheen

Natuurlijk kennen we de appartementen in de stad Utrecht en de diverse buurten/wijken. Wil jij in Utrecht of in de omgeving daarvan wonen, maar kom je er moeilijk tussen? Als jij het al een tijdje probeert, helpen we je daar graag bij. Natuurlijk helpen je ook als je het nog niet hebt geprobeerd, maar meteen het proces goed wilt aanpakken. Welke strategie je ook hebt, wij gaan er voor je mee aan de slag!

Daarnaast kennen we het woningaanbod aan appartementen goed in de buurten en wijken om de stad heen, ook op plekken waar jij misschien nog niet zocht. Dus zoek je veel ruimte, maar gelijkvloers of zoek je juist een klein appartement om in te beginnen? Vertel ons wat je zoekt, dan gaan we voor je op zoek.

Onze score in klanttevredenheid

0 +

Meer dan 1500 tevreden klanten in de afgelopen 15 jaar

0

Klanten beoordelen ons met een 9,5 op Funda en Google

0 +

We ontvingen meer dan 100 geweldige reviews

Samen met deskundige hypotheekadviseurs

Als je jouw eerste of een volgend appartement in Utrecht wilt kopen, heb je daar waarschijnlijk een hypotheek voor nodig. We kennen een aantal hypotheekadviseurs waarmee we al jaren samenwerken. Bovendien werken zij op dezelfde manier als wij.

Heb je een appartement op het oog en heb je een hypotheek die je mee wilt nemen of wilt wilt oversluiten? De hypotheekadviseurs bespreken met jou de mogelijkheden. Wij brengen je graag in contact met één van deze adviseurs, zodat je niet zelf op zoek hoeft naar iemand die je financieel en fiscaal goed kan begeleiden.

Goed geregeld = goed gevoel

Met een NVM aankoopmakelaar in Utrecht en verzeker jezelf van een zorgeloze aanpak van de appartement aankoop. Dit is van cruciaal belang, want het aankopen van een appartement kan behoorlijk stressvol zijn en daarmee het plezier in de zoektocht verminderen.

Met onze begeleiding heb je te allen tijde een ervaren professional aan jouw zijde. Wij behalen meer resultaten, bekijken zaken vanuit een vernieuwend perspectief en ondersteunen je in alle aspecten van het proces. Zo transformeren we de hectische jacht in een georganiseerde zoektocht en helpen we je bij het vinden van jouw ideale woning.

Overweeg je om samen met een aankoopmakelaar op pad te gaan? Wij staan klaar voor je. We beschikken over de expertise, ervaring en een diepgaande kennis van Utrecht. Met 15 jaar ervaring in zowel de stad als de omliggende regio begrijpen we

Zullen we een kopje koffie doen?

Stap binnen om een vrijblijvende afspraak met ons te maken! We staan klaar om jou beter te leren kennen, op een moment dat jou het beste uitkomt. Of je nu thuis wilt afspreken of liever via videobellen praat, de keuze is aan jou. Laat eenvoudig je gegevens achter via het contactformulier en wij zorgen ervoor dat wij snel contact met je opnemen.

Hallo, wij zijn Stap Makelaars

Wij doen alles net even anders. Wij staan aan jouw zijde, luisteren graag naar jouw wensen en voorzien je van het beste advies. We staan voor eerlijkheid, transparantie, vakmanschap en klantgerichtheid. We onderscheiden ons dan ook met onze écht goede service.

Met veel plezier helpen we al 15 jaar tevreden klanten. Zij vertellen ons dat we doorgaan waar anderen stoppen. Daar zijn we best een beetje trots op!

Bovendien willen we altijd beter worden. Alleen zo kunnen we de beste NVM makelaar of taxateur zijn voor onze klanten. Als echte vakidioten gaan we vol enthousiasme aan de slag om jouw droomhuis te vinden, voor de beste prijs aan te kopen en hen van A tot Z te begeleiden en ontzorgen in het hele proces. We besparen onze klanten hiermee veel tijd, stress en gedoe. Dat zij dit meestal erg waarderen, blijkt uit onze hoge klanttevredenheidsscore van 9,5! Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

We zijn niet alleen ervaren aankoopmakelaars, maar ook verkoopmakelaars en taxateurs. Ook kunnen we helpen met een goed en onafhankelijk hypotheekadvies, door onze samenwerking met ervaren hypotheekadviseurs. Dat maakt ons allround, met ervaring en kennis van alles wat er belangrijk is bij het aankopen, verkopen en taxeren van woningen. Daarom zijn we in staat om jou het beste te begeleiden.

Wij kennen Utrecht en de directe omgeving goed, dus ook de buurt waar jij wilt wonen. We werken deskundig en met een professioneel team. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om je persoonlijke aandacht te schenken. Bij ons schakel je altijd direct met de aankoopmakelaar. Wij kennen onze klanten bij hun voornaam. Dit alles maakt ons misschien wel de beste partij die je kunt inschakelen.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor. Of vraag een gratis waardebepaling aan. Dat kost helemaal niets.

Hallo, wij zijn Stap Makelaars

Wij doen alles net even anders. Wij staan aan jouw zijde, luisteren graag naar jouw wensen en voorzien je van het beste advies. We staan voor eerlijkheid, transparantie, vakmanschap en klantgerichtheid. We onderscheiden ons dan ook met onze écht goede service.

Met veel plezier helpen we al 15 jaar tevreden klanten. Zij vertellen ons dat we doorgaan waar anderen stoppen. Daar zijn we best een beetje trots op!

Bovendien willen we altijd beter worden. Alleen zo kunnen we de beste NVM makelaar of taxateur zijn voor onze klanten. Als echte vakidioten gaan we vol enthousiasme aan de slag om jouw droomhuis te vinden, voor de beste prijs aan te kopen en hen van A tot Z te begeleiden en ontzorgen in het hele proces. We besparen onze klanten hiermee veel tijd, stress en gedoe. Dat zij dit meestal erg waarderen, blijkt uit onze hoge klanttevredenheidsscore van 9,5! Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

We zijn niet alleen ervaren aankoopmakelaars, maar ook verkoopmakelaars en taxateurs. Ook kunnen we helpen met een goed en onafhankelijk hypotheekadvies, door onze samenwerking met ervaren hypotheekadviseurs. Dat maakt ons allround, met ervaring en kennis van alles wat er belangrijk is bij het aankopen, verkopen en taxeren van woningen. Daarom zijn we in staat om jou het beste te begeleiden.

Wij kennen Utrecht en de directe omgeving goed, dus ook de buurt waar jij wilt wonen. We werken deskundig en met een professioneel team. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om je persoonlijke aandacht te schenken. Bij ons schakel je altijd direct met de aankoopmakelaar. Wij kennen onze klanten bij hun voornaam. Dit alles maakt ons misschien wel de beste partij die je kunt inschakelen.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor.

Zo werkt het stap voor stap

Vrijblijvend kennismaken

Wat zoek je? Wat is zijn je woonwensen? Wat is er financieel mogelijk? We nemen alles door en kijken wat haalbaar is. En niet onbelangrijk we kijken of er een goede klik is om samen het aankoopproces aan te gaan.

Jouw persoonlijke zoekprofiel

We maken samen een zoekprofiel, zodat je vroegtijdig het aanbod ontvangt. Daarnaast leggen we het zoekproces vast in een digitaal portaal. Handig om in terug te kijken en zaken te vergelijken.

Samen bezichtigen

Jij kijkt en voelt vooral. Zie je jezelf hier wonen? Wij hebben oog voor de bouwkundige staat en heel veel andere ook praktische dingen. De zakelijke kant van het verhaal.

Onderhandeling: wij helpen

Jouw enthousiasme voor de woning en ons advies over de woning bepalen de onderhandelingsstrategie. Dankzij 15 jaar ervaring kun jij leunen op één brok ervaring..

Controleren en tekenen

Voordat er getekend wordt bij de notaris zorgt Stap Makelaars ervoor dat alle stappen goed doorlopen worden. Denk aan controle koopakte, ontbindende voorwaarden en eindinspectie woning.

Wat klanten over ons zeggen

We helpen heel veel klanten met te koop staande appartementen in Utrecht. Benieuwd hoe zij onze begeleiding ervaren? Dat vertellen ze natuurlijk gewoon zelf.

“Martijn is een zeer betrouwbare professionele en zakelijke makelaar. Martijn zal alles voor je doen om de beste deal rond te krijgen. Ik ben zeer tevreden over de diensten en service van Martijn.”

Dhr. Koppert

“Martijn is super behulpzaam, heeft goede marktkennis en is goed bereikbaar (ook ’s avonds en in het weekend)! Superfijn kantoor!”

Mevr. Fransen

“Altijd heel goed contact met elkaar. Als er wat was: gelijk bellen. Afspraken goed nakomen. Alles was goed geregeld.”

Dhr. Montfoort

“Martijn is deskundig, betrokken, toegankelijk, zeer behulpzaam en meedenkend. Het is plezierig zaken doen met hem en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Kortom een aanrader!”

Mevr. Hamel

“Een erg prettige makelaar met veel kennis van zaken. Het hele proces heeft ons geen energie gekost.”

Dhr. Vink

“Martijn is een deskundig makelaar en heeft ons goed geholpen. Als persoon is hij zeer plezierig in het contact, gedegen, betrouwbaar en integer.”

Dhr. Spijkerman

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over een appartement kopen in Utrecht

We hebben ons kantoor in Utrecht. Dat is de regio waar we uitblinken. We helpen je een appartement te kopen in de stad Utrecht, in de wijken daar omheen of in de gemeenten in de regio Utrecht. We kennen de stad en de omgeving als onze broekzak, dus kunnen je daarmee goed helpen.

Wij doen alles om jou te helpen stressvrij een appartement in Utrecht te kopen. Dat begint met een kennismaking. Vervolgens zoeken we met je mee, gaan we mee naar bezichtigingen, doen de onderhandelingen en beoordelen we het koopcontract en andere juridische documenten. Wij zorgen ervoor dat je niets over het hoofd ziet en regelen het lastige werk.

Als NVM-makelaar hebben we het grootste netwerk. Dat betekent dat we vaak als eerste op de hoogte zijn van het te koop komend aanbod van appartementen in Utrecht.

Ja, we zijn aankoopmakelaar, verkoopmakelaar én taxateur. Dat betekent dat we ook de verkoopkant van het verhaal kennen. Dat helpt ons om jou goed te helpen met de aankoop van een appartement in Utrecht.

We werken samen met deskundige en betrouwbare hypotheekadviseurs. We verwijzen je graag naar hen door, om de hypotheek voor het koop appartement in Utrecht te regelen. Dan weet je zeker dat je in goede handen bent.

Dit zeggen onze klanten

Mevr. Pennings
Lees verder
"Martijn heeft mij op een hele prettige manier begeleid in het proces. Voornamelijk op de momenten dat ik het spannend vond, bracht hij kennis van de markt en rust & vertrouwen."