Aankoopmakelaar Maarssen

Aankoopmakelaar die Maarssen als zijn broekzak kent

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

"Martijn is een zeer betrokken, vriendelijk en deskundige makelaar. Martijn was laagdrempelig benaderbaar via telefoon of whatsapp. We hebben van tevoren onze wensen aangegeven en Martijn dacht goed mee. Dit alles voor een eerlijke prijs."
Dhr. Beun

Wij scoren een 9.5 uit 100+ reviews op Funda en Google.

Aankoopmakelaar in Maarssen

Een woning aankopen is een enorme stap, zelfs met de beste aankoopmakelaar in Maarssen. Het is voor veel mensen een leuke stap, maar er komt ook van alles bij kijken. Maak het jezelf daarom makkelijk door een ervaren aankoopmakelaar in te schakelen. Zo ben je altijd verzekerd van het juiste advies en een zorgeloos proces.

Zonder stress en gedoe

Als aankoopmakelaar voorkomen wij vooral veel stress en gedoe. Ook besparen we je veel tijd. Dankzij onze expertise, ervaring én het grootste netwerk van Nederland kunnen we je er als NVM-makelaar goed bij helpen. Wij weten het als eerst wanneer er nieuwe woningen beschikbaar komen. We kennen het proces met alle stappen, omdat we in 15 jaar tijd alles al een keer voorbij hebben zien komen.

Klanten noemen ons regelmatig de beste aankoopmakelaar in Maarssen. Daar zijn we trots op, net als op de gemiddelde klantbeoordeling van een 9,5 op funda en Google. Bij jou gaan we voor een 10 natuurlijk. Daarom zetten we altijd een stap extra, want we gaan voor super tevreden klanten.

Wie is de makelaar?

Stap Makelaars is een doorgewinterd NVM-makelaarskantoor voor Maarssen, waarbij oprichter Martijn van Welzenes de drijvende kracht is. En dankzij zijn achtergrond als zeebioloog kun je dat bijna letterlijk nemen.

Van zeebioloog tot verkoopmakelaar

Martijn streeft vooral naar het vervullen van woonwensen en het creëren van gelukkige klanten. Zelfs tijdens de meest stressvolle momenten wanneer mensen een woning willen kopen, zet hij zich in om ervoor te zorgen dat ze goed kunnen slapen. Hij legt uit: “Gedurende mijn vijftien jaar als aankoopmakelaar en taxateur, staat voor mij het zorgvuldig observeren, luisteren, diepgaand doorvragen en ondersteunen centraal. Een huis is een belangrijk onderdeel van een plezierig leven. En ik ben altijd nieuwsgierig naar hoe mensen hun ideale leefomgeving voor zich zien. Welke stappen willen jullie nemen? Wat drijft jullie? Mijn doel is om jullie volledig te ontzorgen.”

Als register makelaar en ervaren NVM aankoopmakelaar bezitten we alle vereiste diploma’s en erkenningen om woningen met vakbekwaamheid en expertise aan te kopen. Maar daar blijft het niet bij. Martijn deelt zijn kennis met anderen: “Met dezelfde passie als waarmee ik ooit zeebiologie studeerde, volgde ik de opleiding tot register makelaar en taxateur en behaalde ik mijn MSc in vastgoedbeleggen. Ik koester mijn liefde voor het vak en wil die graag delen, daarom geef ik les bij verschillende opleidingen in o.a. taxatieleer en vastgoedrekenen.”

6 redenen om Stap Makelaars te kiezen

Je zoekt een aankoopmakelaar die het verschil maakt, dus die iets toevoegt wat je zelf niet voor elkaar krijgt. Wij vragen onze klanten regelmatig waarom ze voor ons kozen. Dit is wat ze dan vooral benoemen.

Spreek de NVM-makelaar

Bij ons spreek je meteen de makelaar. Je hebt direct persoonlijk contact. Dat kan dankzij de korte lijnen in ons kantoor.

15 jaar ervaring in Maarssen

We werken al 15 jaar in Maarssen. Als iemand de regio goed kent dan zijn wij het wel.

Sneller woningen vinden dankzij het grootste netwerk van huizen

Hierdoor vinden wij sneller woningen die bij jouw passen.

Goed geregeld

Wij weten wat er moet gebeuren. Dus zorgen wij dat alles goed is geregeld bij elke stap van het aankoopproces.

Totdat jij tevreden bent

Wij hebben maar één doel: voor jou of jullie de gewenste woning vinden. Daarom gaan we door tot jij tevreden bent.

Eerlijk advies & heldere communicatie

De makelaar die aan jouw kant staat, helder communiceert en eerlijk advies geeft. Wij zijn benieuwd naar jouw wensen.

Wat doen we als aankoopmakelaar?

Wij helpen je als aankoopmakelaar bij de aankoop van een woning in Maarssen. Dat klinkt simpel, al doen we natuurlijk meer dan dat. Wij hebben het netwerk om je als eerste nieuwe woningen voor te stellen.

Vertrouw op de expertise van een professional bij het vinden van je droomhuis. We helpen je met de huizenjacht, vinden de woning die je zoekt en gaan mee naar de bezichtigingen. We helpen je bieden, onderhandelen en controleren het koopcontract. Dankzij uitgebreide marktkennis en inzicht in technische en juridische aspecten, weet je zeker dat je de beste keuze maakt.

Voor een eerlijk tarief

Je betaalt courtage voor ons werk als aankoopmakelaar in Maarssen. Die investering is iedere euro waard. Jij investeert in een professional die met je meekijkt. Wij helpen je en begeleiden je bij iedere stap.

Wij verdienen onszelf terug

Garanderen kunnen we het niet, maar tijdens het bieden en onderhandelen verdienen we onszelf bijna altijd in één keer terug. Want hoeveel moet je bieden voor een woning en wat is een goede prijs als er meerdere kopers zijn? Wij helpen je te voorkomen dat je te veel (over)biedt. Zo betaal jij de beste prijs en verdienen wij onszelf terug. Jij investeert slim in een goede aankoopmakelaar.

We kennen de woningen in Maarssen, net als de woningmarkt op dit moment. Wij zien als aankoopmakelaar in Maarssen wat er gebeurt tijdens andere onderhandelingen en biedingen. Op die manier kijkt er altijd een ervaren professional met je mee. Dat helpt je het beste bod te doen, zodat je niet te veel betaalt.

Onze score in klanttevredenheid

0 +

Meer dan 1500 tevreden klanten in de afgelopen 15 jaar

0

Klanten beoordelen ons met een 9,5 op Funda en Google

0 +

We ontvingen meer dan 100 geweldige reviews

Heb ik een aankoopmakelaar nodig?

Een aankoopmakelaar is niet verplicht, dus je kunt ook zonder ons een woning kopen. Houd er rekening mee dat je dan afhankelijk bent van woningen die op funda staan of elders op internet beschikbaar komen. Ook doe je zelf de bezichtiging, het vaststellen van het bod, de onderhandeling en het koopcontract dien je tevens zelf te controleren op juridische juistheid of bijzondere voorwaarden. Er komt heel wat op jou af, terwijl dit ook allemaal nieuw en wellicht ingewikkeld is voor je.

Wij helpen je graag

We begrijpen dat de kosten voor ons als aankoopmakelaar een flink bedrag zijn. Tegelijkertijd doe je zo’n grote aankoop niet elke dag. Het proces moet vlot en soepel verlopen, dus kan de hulp van een professional heel waardevol zijn. Wij weten wat erbij komt kijken en begeleiden je graag, zodat jij de beste keuze maakt.

Tijdens een vrijblijvende kennismaking vertellen we je graag wat we precies voor je doen en wat daar de kosten van zijn. Zo kies jij een makelaar voor de aankoop van een woning in Maarssen die goed bij je past. Wij zijn vooral benieuwd naar jouw woonwensen. Daarmee gaan we aan de slag op de manier die jij prettig vindt.

Zullen we een kopje koffie doen?

Stap binnen om een vrijblijvende afspraak met ons te maken! We staan klaar om jou beter te leren kennen, op een moment dat jou het beste uitkomt. Of je nu thuis wilt afspreken of liever via videobellen praat, de keuze is aan jou. Laat eenvoudig je gegevens achter via het contactformulier en wij zorgen ervoor dat wij snel contact met je opnemen.

Hallo, wij zijn Stap Makelaars

Wij doen alles net even anders. Wij staan aan jouw zijde, luisteren graag naar jouw wensen en voorzien je van het beste advies. We staan voor eerlijkheid, transparantie, vakmanschap en klantgerichtheid. We onderscheiden ons dan ook met onze écht goede service.

Met veel plezier helpen we al 15 jaar tevreden klanten. Zij vertellen ons dat we doorgaan waar anderen stoppen. Daar zijn we best een beetje trots op!

Bovendien willen we altijd beter worden. Alleen zo kunnen we de beste NVM makelaar of taxateur zijn voor onze klanten. Als echte vakidioten gaan we vol enthousiasme aan de slag om hun droomhuis te vinden, voor de beste prijs aan te kopen en hen van A tot Z te begeleiden en ontzorgen in het hele proces. We besparen onze klanten hiermee veel tijd, stress en gedoe. Dat zij dit meestal erg waarderen, blijkt uit onze hoge klanttevredenheidsscore van 9,5! Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

We zijn niet alleen ervaren aankoopmakelaars, maar ook verkoopmakelaars en taxateurs. Ook kunnen we helpen met een goed en onafhankelijk hypotheekadvies, door onze samenwerking met ervaren hypotheekadviseurs. Dat maakt ons allround, met ervaring en kennis van alles wat er belangrijk is bij het aankopen, verkopen en taxeren van woningen. Daarom zijn we in staat om jou het beste te begeleiden.

Wij kennen Maarssen en de directe omgeving goed, dus ook de buurt waar jij wilt wonen. We werken deskundig en met een professioneel team. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om je persoonlijke aandacht te schenken. Bij ons schakel je altijd direct met de aankoopmakelaar. Wij kennen onze klanten bij hun voornaam. Dit alles maakt ons misschien wel de beste partij die je kunt inschakelen.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor.

Wil je meer weten over onze achtergrond, ons werkgebied en expertise? Stel ons je vragen of bekijk de Over ons-pagina van ons kantoor.

Hallo, wij zijn Stap Makelaars. Stap binnen bij onze makelaardij in Utrecht!

Wij doen alles net even anders. Wij staan aan jouw zijde, luisteren graag naar jouw wensen en voorzien je van het beste advies. We staan voor eerlijkheid, transparantie, vakmanschap en klantgerichtheid. We onderscheiden ons dan ook met onze écht goede service.

Met veel plezier helpen we al 15 jaar tevreden klanten. Zij vertellen ons dat we doorgaan waar anderen stoppen. Daar zijn we best een beetje trots op!

Bovendien willen we altijd beter worden. Alleen zo kunnen we de beste NVM makelaar of taxateur zijn voor onze klanten. Als echte vakidioten gaan we vol enthousiasme aan de slag om hun droomhuis te vinden, voor de beste prijs aan te kopen en hen van A tot Z te begeleiden en ontzorgen in het hele proces. We besparen onze klanten hiermee veel tijd, stress en gedoe. Dat zij dit meestal erg waarderen, blijkt uit onze hoge klanttevredenheidsscore van 9,5! Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn.

We zijn niet alleen ervaren aankoopmakelaars, maar ook verkoopmakelaars en taxateurs. Ook kunnen we helpen met een goed en onafhankelijk hypotheekadvies, door onze samenwerking met ervaren hypotheekadviseurs. Dat maakt ons allround, met ervaring en kennis van alles wat er belangrijk is bij het aankopen, verkopen en taxeren van woningen. Daarom zijn we in staat om jou het beste te begeleiden.

Wij kennen Utrecht en de directe omgeving goed, dus ook de buurt waar jij wilt wonen. We werken deskundig en met een professioneel team. Tegelijkertijd zijn we klein genoeg om je persoonlijke aandacht te schenken. Bij ons schakel je altijd direct met de aankoopmakelaar. Wij kennen onze klanten bij hun voornaam. Dit alles maakt ons misschien wel de beste partij die je kunt inschakelen.

Zo werkt het stap voor stap

Vrijblijvend kennismaken met de aankoopmakelaar in Maarssen

Wat zoek je? Wat is zijn je woonwensen? Wat is er financieel mogelijk? We nemen alles door en kijken wat haalbaar is. Niet onbelangrijk we kijken of er een goede klik is om samen het aankoopproces aan te gaan.

Jouw persoonlijke zoekprofiel

We maken samen een zoekprofiel, zodat je vroegtijdig het aanbod ontvangt. Daarnaast leggen we het zoekproces vast in een digitaal portaal. Handig om in terug te kijken en zaken te vergelijken.

Samen bezichtigen

Jij kijkt en voelt vooral. Zie je jezelf hier wonen? Wij hebben oog voor de bouwkundige staat en heel veel andere ook praktische dingen. De zakelijke kant van het verhaal.

Onderhandeling: wij helpen

Jouw enthousiasme voor de woning en ons advies over de woning bepalen de onderhandelingsstrategie. Dankzij 15 jaar ervaring kun jij leunen op één brok ervaring.

Controleren en tekenen

Voordat er getekend wordt bij de notaris zorgt Stap Makelaars ervoor dat alle stappen goed doorlopen worden. Denk aan controle koopakte, ontbindende voorwaarden en eindinspectie woning.

Wat klanten over ons zeggen

Het beste bewijs vormen onze klanten, als we ze vragen naar hoe ze ons werk als aankoopmakelaar beoordelen. Daarom laten we hen graag aan het woord.

“Prettig contact met Martijn. Hij reageert snel, hij is deskundig, adviseert en ondersteund goed in de verkoop en aankoop van onze (nieuwe) woning.”

Mevr. Van Doorn

“Het is zeer prettig samenwerken met Martijn. Afspraken worden goed nagekomen en dat met goede en heldere communicatie. Ook is de marktkennis en inschatting zeer goed. Ik zou Martijn graag aanraden als aankoopmakelaar in Maarssen!”

Mevr. Van Blokland

“Martijn is erg deskundig, toegankelijk en neemt goed de tijd om zaken voor te bereiden. Heeft ons uitstekend geholpen in het vinden van ons droomhuis.”

Mevr. Sluga

“Martijn communiceert heel prettig, snel en met humor. Hij stelt goede vragen waarmee ik makkelijk tot een besluit kwam. Naar volle tevredenheid.”

Mevr. De Wit

“Martijn is allereerst een heel fijne man om mee samen te werken. Hij is goed bereikbaar, zowel per email als per telefoon en heeft ons goed geholpen. Bedankt!”

Mevr. De Haan

“We hebben zeer prettig samengewerkt met Martijn. Hij valt op door zijn deskundigheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en punctualiteit.”

Dhr. Akerboom

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over ons als aankoopmakelaar in Maarssen

Je kunt het misschien ook gewoon zelf. Maar, heb je zin in het uitzoekwerk, alle tijd die het kost en de stress die het veroorzaakt? Achteraf zeggen veel mensen ‘had ik maar een aankoopmakelaar ingeschakeld’, en dat is niet voor niets. En achteraf zijn onze klanten er heel happy mee. Dus nodig misschien niet, maar het scheelt je wel enorm veel tijd, moeite en stress. En geld bovendien, als we scherper voor je onderhandelen.

Let goed op de beoordelingen door opdrachtgevers, de ervaring van de makelaar en het keurmerk “NVM-makelaar”. Wij zijn NVM aankoopmakelaar in Maarssen en zijn gediplomeerd als register makelaar. Dat garandeert jou de kwaliteit van een professional. Ondertussen zijn we een relatief klein kantoor, dus heb je bij ons altijd direct contact met jouw makelaar.

Ja, we zijn aankoopmakelaar in Maarssen én verkoopmakelaar. Dat betekent dat we beide kanten van het proces kennen, we weten dus wat de verkoopmakelaar doet en welke rol diegene speelt. Dat helpt ons om scherpe en kritische vragen te stellen tijdens de bezichtigingen en om scherper te onderhandelen nadat jij een bod hebt gedaan.

Je betaalt bij ons een vast bedrag aan courtage voor ons werk als aankoopmakelaar. Dat tarief leggen we je graag uit tijdens een vrijblijvend persoonlijke kennismaking. Jij kan  al jouw vragen stellen over het aankoopproces, de woningmarkt, welke wijken geschikt zijn voor je en, indien je wenst, nog andere vragen over aspecten die te maken hebben met het aankoopproces.

Dit zeggen onze klanten

Mevr. Boelhouwer
Lees verder
“Martijn heeft een prettige down to earth manier van communiceren en is zeer behulpzaam. Hij gaf goed advies en nam zorgen weg. Wij raden mensen van harte aan om Martijn in te huren als makelaar in Maarssen!”