Een huis kopen? Voorkom stress en problemen achteraf

Er komt veel kijken bij de aankoop van een woning. Ben jij op zoek naar een woning en lukt het maar niet om een bezichtigingsafspraak te bemachtigen? Of heb jij inmiddels al een woning gevonden en wil je professioneel begeleid worden? Bij de onderhandelingen en de controle van belangrijke stukken, zoals een koopovereenkomst?

 

Bij Stap Makelaars ontzorgen we jou volledig. Het proces van aankoop maken we prettig en zeker. Bij ons ben je net een stapje eerder op de hoogte van het nieuwste aanbod. Bovendien ondersteunen we je als het gaat om de bouwkundige en juridische aspecten van een huis. Daarmee voorkom je stess en problemen achteraf. En precies daarin schuilt onze waarde. 

1.

Kennismaking en praten over woonwensen

Wat zoek je? Wat is zijn je woonwensen? Wat is er financieel mogelijk? We nemen alles door en kijken wat haalbaar is. En niet onbelangrijk we kijken of er een goede klik is om samen het aankoopproces aan te gaan.
2.

Aanmaken NVM zoekprofiel en 'Move' een digitaal portaal

We maken samen een zoekprofiel, zodat je vroegtijdig het aanbod ontvangt. Daarnaast leggen we het zoekproces vast in een digitaal portaal. Handig om in terug te kijken en zaken te vergelijken.
3.

Bezichtigen! Spannend en vooral leuk.

Jij kijkt en voelt vooral. Zie je jezelf hier wonen? Wij hebben oog voor de bouwkundige staat en heel veel andere ook praktische dingen. De zakelijke kant van het verhaal.
4.

Onderhandelen; wij adviseren over een slimme tactiek

Jouw liefde voor de woning en ons advies over de woning bepalen de onderhandelingsstrategie. Hier kun jij leunen op één brok ervaring.
5.

Afronding; de vlag mag uit

Voordat er getekend wordt bij de notaris zorgt Stap Makelaars ervoor dat alle stappen goed doorlopen worden. Denk aan controle koopakte, ontbindende voorwaarden en eindinspectie woning.
Stap 2 makelaar utrecht
Voorliefde voor oude huizen

Rustige straat en grote tuin

Lees meer
stap 5 makelaar utrecht
Rust en groen rondom historische woonboerderij

Dichter bij dochters en kleinkinderen

Lees meer