Appartement

Albatrosstraat 39
UTRECHT

€ 335.000 k.k. Verkocht
Ruime benedenwoning met een heerlijke tuin. De woning dient volledig te worden gerenoveerd en gemoderniseerd. Hierdoor geeft de woning veel mogelijkheden om naar eigen inzicht en wensen op te knappen. Zo kan er bijvoorbeeld een riante woon/eetkamer worden gecreëerd met een open keuken met openslaande deuren naar de achtertuin.

Ligging
De Albatrosstraat is gelegen in de Watervogelbuurt aan de rand van de oude binnenstad van Utrecht. Het altijd bruisende Ledig Erf en de gezellige Wester- en Oosterkade bevinden zich letterlijk om de hoek. Alsof het nog niet op kan, is er vlakbij ook nog de buurt Rotsoord, dat getransformeerd is in een levendige plek met allerlei cafeetjes en restaurantjes. Voor de cultuurliefhebber is er ook goed nieuws; het Museumkwartier bevindt zich op slechts tien minuten loopafstand. Wat is er heerlijker om na een museumbezoek neer te strijken op één van de vele terrasjes in de omgeving?

Naast de gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen als de Waterlinieweg, ’t Goylaan, en de snelwegen A27/A28/A2/A12 is een groot pluspunt de directe nabijheid van station Vaartsche Rijn. Vanaf station Vaartsche Rijn staat u met 2 minuten treinreis op Utrecht Centraal.

Indeling
Entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje. Woonkamer met open keuken, openslaande deur naar achtertuin. Drie slaapkamers waarvan 1 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde. Badkamer met ligbad, douche, wastafel en wasmachine aansluiting.

De woning dient gerenoveerd en gemoderniseerd te worden. Hierdoor kan de woning volledig naar eigen inzicht worden aangepakt. Mogelijkheden zijn onder andere om de voorkamer en de woonkamer open te maken waardoor er 1 grote woon/eetkamer ontstaat (zie artist impression). Ook valt te denken om de slaapkamer aan de zijkant bij de woonkamer te betrekken. Hierdoor ontstaat er eveneens een grote woon/eetkamer maar met meer aansluiting naar de tuin. Ook is er bijvoorbeeld nog de mogelijkheid om grote openslaande deuren in de achter slaapkamer te realiseren waardoor er een mooie tuinkamer ontstaat. Kortom mogelijkheden genoeg om deze woning naar eigen inzicht te moderniseren.

Kenmerken woning
- Woonoppervlakte ca. 77 m²
- Inhoud ca. 297 m³
- Bouwjaar 1913

Bijzonderheden
- Benedenwoning met riante tuin
- Kluswoning, woning dient gerenoveerd en gemoderniseerd te worden
- Ligging in populaire watervogelbuurt
- Midden tussen levendige cafeetjes en restaurantjes van Utrecht
- Recent bouwkundig rapport (d.d. 1 mei 2023) aanwezig
- Extra clausule in NVM koopakte: niet zelfbewoningsclausule
- Extra clausule in NVM koopakte: ouderdomsclausule
- 3 slaapkamers, om te zetten naar 2 waardoor er een ruime woon/eetkamer ontstaat
- Geschikt voor ouders met studerende kinderen
- Oppervlakte is conform NEN2580
- Oplevering in overleg

Interesse in deze woning? Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee. Een overzicht van collega NVM makelaars vindt u op Funda.
Algemeen
Straat en nummer Albatrosstraat 39
Plaats UTRECHT
Postcode 3582 ET
Soort Appartement
Status Verkocht
Prijs en aanvaarding
Vraagprijs € 335.000
Aanvaarding in overleg
Kenmerken
Inhoud 297 m3
Bouwjaar 1913
Aantal kamers 4
Afmetingen
Woonoppervlakte 77 m2
Verwarming en isolatie
Verwarming cv ketel
Warmwater cv ketel
Tuin en overige buitenruimtes
Tuin Achtertuin achtertuin